search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:57
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Τρίτης (19/3): Πρώτο το Mega με απόσταση από τον ανταγωνισμό

20.03.2024 14:14
mega2

Πρωτοπόρισε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και την Τρίτη (19/3) το Mega, διατηρώντας την απόσταση που είχε από τον ανταγωνισμό, η οποία σχεδόν άγγιξε τη μία ποσοστιαία μονάδα.

Το γεγονός ότι πέντε κανάλια εμφάνισαν χθες μερίδια με διψήφια νούμερα στα κύρια μέρη των ποσοστών τους, επιβεβαιώνει στην επιστροφή από το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Ενδεχομένως ρόλο να έπαιξε σε κάποιο βαθμό και η μεταβολή του καιρού χθες στην διαμόρφωση των τηλεοπτικών συνηθειών.

Σταθερά δεύτερος στις προτιμήσεις, ως συνήθως τέτοια μέρα, ήταν ο ΑΝΤ1 με μερίδιο που ελάχιστα απείχε από το 14%. Στις επόμενες θέσεις, από τη δυναμική των καναλιών, φαίνεται δόθηκε σκληρή μάχη για την κατανομή των μεριδίων καθώς ΣΚΑΪ, Star και Alpha παρουσίασαν παρεμφερείς  δυναμικές.  Ωστόσο μισή ποσοστιαία μονάδα έκανε τη διαφορά ανάμεσα σε Σκάι και Star και λίγο μικρότερη ήταν εκείνη μεταξύ Star και Alpha.

Τάση ανόδου παρατηρήθηκε στην απόδοση της ΕΡΤ1 καθώς, σύμφωνα με τη Nielsen, το μερίδιο του καναλιού μεταβλήθηκε κατά 0,3% σε σχέση με την Τρίτη. Αισθητή απώλεια στο μερίδιο του είχε το Open το μέγεθος του οποίου ελαττώθηκε κατά 1,5% από Δευτέρα σε Τρίτη. Μικρομεταβολές σημειώθηκαν σε Μακεδονία TV, ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

Attica TV:  Νέα σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμοντέρ με άξονα την καλοσύνη (Photos)

Η «πέτρα του σκανδάλου» λαίδη Χάνμπερι σπάει τη σιωπή της και απαντά στις φήμες για σχέση με τον Ουίλιαμ

Τηλεθέαση: «Εκατομμυριούχος» και «Γη της Ελιάς» στην κορυφή του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:55