search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:53
MENU CLOSE

Attica TV:  Νέα σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμοντέρ με άξονα την καλοσύνη (Photos)

20.03.2024 10:15
motosykleta new

Από το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 19.30 θέση στο πρόγραμμα του Attica TV θα πάρει μια ιδιαίτερη σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ με θετικό DNA και πρόθεση, πρόσημο ασυνήθιστο για την ελληνική τηλεόραση τρεντ της οποίας είναι η τοξικότητα σε μεγάλο ποσοστό προγραμμάτων.

Προσέξτε πως έχουν τα πράγματα. Στα ντοκιμαντέρ του «Ημερολόγιου καλοσύνης», ξεναγός είναι ένας Έλληνας του εξωτερικού, πρώην μεσίτης. Ο Λίον Λογοθέτης, που είχε ζωή χαρισάμενη στο Λ.Α., τα παρατάει όλα και παίρνει φόρα για να κάνει τον γύρο του κόσμου βασιζόμενος μόνον στην «καλοσύνη των ξένων».

Ανεβαίνει σε μια παλιά (vintage στα ελληνικά) κίτρινη μοτοσικλέτα και ξεκινάει ένα ταξίδι 25.000 χιλιομέτρων.

Σκοπεύει να φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου χωρίς χρήματα, χωρίς φαγητό, χωρίς βενζίνη και χωρίς μέρος να μείνει. Καθημερινά θα εμπιστεύεται τη μοίρα του στα χέρια αγνώστων. Γιατί; Για να επιβεβαιώσει την πίστη του ότι παρά τη βία και την βαρβαρότητα που κυριαρχεί στα δελτία ειδήσεων και τα social media, οι άνθρωποι είναι βασικά καλοί, ευγενικοί και γενναιόδωροι.

Σε κάθε ένα από τα 26 επεισόδια της σειράς ο Λογοθέτης ανταποδίδει την ανιδιοτελή βοήθεια που λαμβάνει προσφέροντας σε έναν ανυποψίαστο «καλό Σαμαρείτη» ένα δώρο που πραγματικά θα του αλλάξει τη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Η «πέτρα του σκανδάλου» λαίδη Χάνμπερι σπάει τη σιωπή της και απαντά στις φήμες για σχέση με τον Ουίλιαμ

Τηλεθέαση: «Εκατομμυριούχος» και «Γη της Ελιάς» στην κορυφή του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Στο «νήμα» πάνω η «Γη της ελιάς» κέρδισε στην κούρσα τηλεθέασης της Παρασκευής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:51