search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:26
MENU CLOSE

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ποια πρωταγωνίστρια αγάπησε μετά την Αλίκη – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας (Video)

26.03.2024 11:39
papamichail-new

Άγνωστα στιγμιότυπα από τη ζωή των πρωταγωνιστών του παλιού, χρυσού, ελληνικού κινηματογράφου έφερε στο φως ο Μάκης Δελαπόρτας.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο ερωτικό ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Κάτια Δανδουλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στα γυρίσματα της ταινίας «Παπαφλέσσας».

Αναφερόμενη δε, στον έρωτά του για την Αλίκη, τόνισε ότι αν και μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη αγάπη, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει ότι εκείνη ήταν πάντα πρώτη…

«Υπήρξε κάποιο ειδύλλιο εκείνη την εποχή της Κάτιας με τον Παπαμιχαήλ. Είχαν ήδη χωρίσει με την Αλίκη. Να τα λέμε αυτά! Για 1-2 χρόνια η Αλίκη με τον Δημήτρη ήταν χωριστά, σε διάσταση, δεν το ήξερε κανείς. Έπαιζαν στο θέατρο αλλά δεν ήταν μαζί. Από το 1971 ξεκίνησαν τα προβλήματα. Το 1974 βγήκε το διαζύγιο. Γι’ αυτό και βλέπουμε κάποιους άλλους πρωταγωνιστές το 1972 δίπλα της στο θέατρο. Εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κατέπεφτε. Η ψυχολογία έπαιξε μεγάλο ρόλο. Είχε πικρία ότι δεν τον πήραν στο Εθνικό, είχε κάποιες πικρίες. Ο Δημήτρης δίχασε με την κίνηση που έκανε με τη διαθήκη και τον Γιάννη. Τον αγαπούσε. Δεν τα βρήκαν ποτέ με την Αλίκη. Είχε πει κάτι σε μία συνέντευξη, ενοχλήθηκε η Αλίκη και δεν ξαναμίλησαν. Το έφερε βαρέως ότι δεν του μιλούσε. Είχε πει κάτι για οικονομικά, ότι τον άφησε στον δρόμο. Δεν έκανε προσπάθεια να ξαναμιλήσουν, ήταν εγωιστής. Έπαιξαν ξανά μαζί στο θέατρο και έσκισαν. Δεν ξεπέρασε ποτέ το ότι η Αλίκη ήταν πρώτη. Στο νοσοκομείο που ήταν η Βουγιουκλάκη πήγε και της είπε “Σήκω Πίπη να φύγουμε” αλλά η Αλίκη ήταν σε κώμα πια. Ήταν ο μεγάλος του έρωτας, ήταν αγαπόμισος. Δεν ανάσαινε χωρίς την Αλίκη. Ο Παπαμιχαήλ πέρασε τη βέρα στην Αλίκη πάνω στην σκηνή, και πίσω ήταν η σύζυγός του τότε, Δέσπω Διαμαντίδου. Δεν της άξιζε της Δέσπως».

Διαβάστε επίσης:

Σάνεν Ντόχερτι: «Πριγκίπισσα Κέιτ θαυμάζω τη δύναμή σας – Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στον κόσμο» (Video)

Ντόνα Ντέρικο: Η ναυαγοσώστρια του Baywatch ποζάρει «γυμνή» για τα γενέθλια φιλοζωικής – «Φορέστε το δέρμα σας» (Photo)

Βανδή – Μπισμπίκης: Ρομαντική «απόδραση» στην Ιταλία μετά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:15