search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:56
MENU CLOSE

Μάκης Δελαπόρτας: Έγιναν απρέπειες στην κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου που δεν τις είδατε (Video)

26.12.2023 20:57
makis-new

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Είμαι απογοητευμένος από τη στάση κάποιων στην κηδεία της Μαίρης (Χρονοπούλου). Υπήρχε μία ανθρωποφαγία που με ενόχλησε πολύ για τους ανθρώπους δίπλα της», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε«Εμένα με είδατε τελευταία φορά στην κηδεία της που ήμουν πραγματικά συντετριμμένος. Εγώ στις κηδείες δεν μπορώ να παίζω θέατρο και γι΄ αυτό αποφεύγω να πηγαίνω, γιατί είμαι ευσυγκίνητος. Δεν ήθελε φωτογραφίες στον Τύπο την τελευταία της εικόνα και έγινε ερήμην της. Αυτό εμένα με πλήγωσε βαθιά κι όταν βγήκα έξω από το σπίτι και έκλαιγα ήταν γι΄ αυτό τον λόγο και το λέω τώρα πρώτη φορά. Γίνανε απρέπειες απλά δεν τις είδατε εσείς», αποκάλυψε.

«Εμένα και μόνο η εικόνα ενός φέρετρου μέσα στο σαλόνι, που εμείς τρώγαμε και πίναμε δεν μου άρεσε. Έγινε ένας διαγωνισμός αγάπης, γίνονταν κάποια συμβούλια από λίγα άτομα για το τι πρέπει να γίνει με την καύση και τα λοιπά, στα οποία με καλούσαν αλλά εγώ δεν πήγαινα. Η περίπτωση της Μαίρης Χρονοπούλου με πονάει ιδιαίτερα», τόνισε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Μπρούνι, Ράμπλινγκ, Μπουκέ και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί λένε: «Μην διαγράφετε τον Ντεπαρτιέ»

Μπιγιονσέ: Τυλίχθηκε στις φλόγες το πατρικό της σπίτι ανήμερα των Χριστουγέννων (Video)

Κάνιε Γουέστ: «Ζητώ συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04