search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Σάνεν Ντόχερτι: «Πριγκίπισσα Κέιτ θαυμάζω τη δύναμή σας – Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στον κόσμο» (Video)

26.03.2024 10:45
doherty-mintleton-new

Στην αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για την περιπέτεια που περνά με την υγεία της έπειτα από τη διάγνωση του καρκίνου αναφέρθηκε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» που εδώ και χρόνια δίνει τη δική της μάχη με την ασθένεια, θέλησε να εκφράσει το δικαίωμα του καθενός να βιώσει κάτι τόσο ευαίσθητο και προσωπικό, ιδιωτικά.

«Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στον κόσμο» τόνισε, επισημαίνοντας ότι «ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να περάσουμε μια ασθένεια ή τη ζωή μας ιδιωτικά».

«Προς την πριγκίπισσα Κέιτ, θαυμάζω τη δύναμή σας μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεστε ενώ περνάτε τον καρκίνο» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η Κέιτ Μίντλετον με ένα βίντεο έβαλε τέλος στις διάφορες φήμες αναφορικά με την απουσία της τους τελευταίους μήνες, δηλώνοντας ότι παρόλο που οι γιατροί πίστευαν αρχικά ότι δεν είχε καρκίνο, οι εξετάσεις μετά από μια εγχείρηση στην κοιλιά έδειξαν την παρουσία κακοήθειας, με τους ειδικούς να τη συμβουλεύουν να υποβληθεί σε «μια προληπτική χημειοθεραπεία».

Διαβάστε επίσης:

Μέλπω Ζαρόκωστα για #metoo: «Το κυνήγι και η στοχοποίηση σε κάποια πρόσωπα έφτασε σε υπερβολικά επίπεδα»

Ντόνα Ντέρικο: Η ναυαγοσώστρια του Baywatch ποζάρει «γυμνή» για τα γενέθλια φιλοζωικής – «Φορέστε το δέρμα σας» (Photo)

Βανδή – Μπισμπίκης: Ρομαντική «απόδραση» στην Ιταλία μετά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:25