search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψε τον λόγο που απολύθηκε από τη σειρά «Beverly Hills, 90210»

23.01.2024 13:42
ntoherti-new

Τον λόγο για τον οποίο είχε διαγραφεί ξαφνικά ο χαρακτήρας της «Μπρέντα Γουόλς» τον οποίο υποδυόταν στη σειρά «Beverly Hills, 90210» αποκάλυψε η Σάνεν Ντόχερτι.

Μιλώντας με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Πρίστλεϊ στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Let’s Be Clear With Shannen Doherty», η ηθοποιός εξήγησε ότι εκείνη η περίοδος ήταν ιδαίτερα δύσκολη για την ίδια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της

«Υπήρχαν όμορφες στιγμές για μένα και υπήρχαν πραγματικά δύσκολες στιγμές για μένα. Προς την τελευταία μου σεζόν, βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και υπήρχαν πράγματα που συνέβαιναν σε αυτόν τον γάμο που με δυσκόλευαν πολύ να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά. Και ξέρω ότι αυτό έγινε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς, γιατί όπως θα έπρεπε να είναι, γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και εσύ περιμένεις ένα άτομο, είναι χάλια» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η ίδια τονίζει ότι η ευθύνη ήταν αποκλειστικά δική της, ωστόσο, εξομογείται ότι θα ήθελε κάποιος να είναι δίπλα της εκείνη τη στιγμή, προειδοποιώντας την για τις ενδεχόμενες συνέπειες της συμπεριφοράς της.

«Δεν ήταν ευθύνη κανενός άλλου εκτός από τη δική μου» εξηγεί η 52χρονη και προσθέτει: «Εύχομαι να με είχαν κάτσει κάτω και να με είχαν κοιτάξει και να μου είχαν πει: “Άκου, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό, θα απολυθείς και κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί άλλο”. Και καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα στην προσωπική σου ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί επίσης να αιμορραγεί στη δουλειά και πρέπει να συμμαζευτείς!».

«Δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο πατέρας μου ήταν σούπερ άρρωστος και δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο σύζυγός μου ήταν τοξικομανής… και αυτό με είχε απορροφήσει. Δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα πήγαινε να πάρει ναρκωτικά» τόνισε.

Η Ντόχερτι και ο Χάμιλτον παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1993, ενώ κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου πέντε μήνες αργότερα. Ο Χάμιλτον, γιος του Τζορτζ Χάμιλτον και της Αλάνα Κόλινς, έχει μιλήσει, μάλιστα, για τη μάχη του να ξεπεράσει τον εθισμό του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Από την πλευρά του, ο Πρίστλεϊ – – δήλωσε ότι θα ήθελε να ήξερε τι περνούσε η Ντόχερτι.
«Ήταν απίστευτα δύσκολο για μένα και υπήρχαν τόσοι πολλοί άγνωστοι και εύχομαι όλοι μας να είχαμε περισσότερες γνώσεις για το τι συνέβαινε στη ζωή σου, ώστε να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάστασή σου με πιο συμπονετικό τρόπο» είπε από την πλευρά του ο 54χρονος, σήμερα, Πρίστλεϊ, που υποδύθηκε στη σειρά τον δίδυμο αδελφό της Μπρέντα, Μπράντον.

Το «Beverly Hills, 90210», στο οποίο πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Ίαν Ζέρινγκ, προβλήθηκε για 10 σεζόν στο Fox, από τον Οκτώβριο του 1990 έως τον Μάιο του 2000.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Μέσω δικηγόρου η απάντηση της κόρης της για τη φημολογούμενη «ρήξη» με την τραγουδίστρια (Video)

«Εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας» – Έξαλλη με τις δηλώσεις του ηθοποιού η Μαίρη Αργυριάδου (Video)

Μελέτη για Νταλάρα: Δεν βρήκα σεξιστικό το «εσύ που είσαι χαριτωμένη» – «Είναι ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:29