search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:23
MENU CLOSE

Μελέτη για Νταλάρα: Δεν βρήκα σεξιστικό το «εσύ που είσαι χαριτωμένη» – «Είναι ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας» (Video)

23.01.2024 11:27
meleti-ntalaras-new

Τη δική της θέση αναφορικά με τη συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους ρεπόρτερ σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, παίρνοντας απόσταση από τις αντιδράσεις πολλών εκ των συναδέλφων της.

Η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Γιώργος Νταλάρας εξέφρασε την άποψή του, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν κρίνει ως ευθέως προσβλητική τη συμπεριφορά του.

Αναφερόμενη, μάλιστα, στη φράση του καλλιτέχνη «εσύ που είσαι χαριτωμένη» απευθυνόμενος σε ρεπόρτερ, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι η ίδια δεν τη χαρακτηρίζει προσβλητική.

«Γιατί να στοχοποιήσουμε κάποιον που συμφωνεί με τον Γιώργο Νταλάρα; Δεν έχουν το δικαίωμα της άποψης οι άνθρωποι; Ακόμα και ο κ. Νταλάρας την άποψή του είπε. Ευθέως προσβλητικός, χρησιμοποιώντας λέξεις και προτάσεις που να θίγουν πραγματικά τις προσωπικότητες των ανθρώπων δεν χρησιμοποίησε. Ίσως το περιεχόμενο των λόγων του να ένιωσαν κάποιοι ότι προσβάλει του δημοσιογράφους.

Εγώ σεξιστικό χαρακτήρα και ύφος στο “εσύ που είσαι χαριτωμένη” δεν βρήκα. Ακούγοντας τον Γιώργο Νταλάρα, επειδή έχω υπάρξει στη θέση των παιδιών αυτών, έχω ακούσει από άλλους ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία να μου λένε “δεν έχεις νιώσει άσχημα γι’ αυτό που καλείσαι να κάνεις;” -μου το είχαν πει όταν είχα πάει να καλύψω το Big Brother» είπε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Νταλάρας είπε αυτά που είπε, είναι υπόλογος των λόγων και των πράξεών του, όπως είμαστε και όλοι μας. Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο, κουνώντας κι εμείς το δάχτυλο όμως, κάνουμε αυτό για το οποίο κατηγορούμε τον κ. Νταλάρα. Αυτό που καταλαβαίνω από όλο αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες στην τηλεόραση, αν όχι χρόνια, είναι ότι ίσως έχει έρθει η ώρα κι εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αποφασίσουμε ποια τηλεόραση θέλουμε και για ποιο λόγο θέλουμε την τηλεόραση που κάνουμε».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, πάντως, ξεκαθάρισε ότι η ίδια ένιωθε προσβεβλημένη από τον τρόπο με τον οποίο ο καλλιτέχνης απευθύνθηκε στους συναδέλφους της.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: Ντύθηκε… Barbie και πόζαρε με χάρη στον φακό! (Photo)

Πάνος Βλάχος κατά δημοσιογράφων: «Έχετε την τάση να λερώνετε καθετί όμορφο» (Video)

Αιμιλία Υψηλάντη: «Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46