search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:48
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: Μέσω δικηγόρου η απάντηση της κόρης της για τη φημολογούμενη «ρήξη» με την τραγουδίστρια (Video)

23.01.2024 12:58
dimitrioy-kioyrtsaki-new

Μέσω μια κοινής ανακοίνωσης μέσω του δικηγόρου τους αποφάσισαν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης, να βάλουν ένα τέλος στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ρήξη στη σχέση τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Το ζευγάρι επισήμανε ότι η αναπραγωγή τέτοιου είδους δημοσιευμάτων κλονίζουν την ψυχική τους υγεία, αφήνοντας εκτεθειμένο και το ανήλικο τέκνο τους.

Για τον λόγο αυτόν, ζητούν τόσο την απόσυρση των δημοσιευμάτων που έχουν, ήδη, κυκλοφορήσει όσο και την παύση σχετικού περιεχομένου στο μέλλον.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τονίζεται ότι το ζευγάρι θα ακολουθήσει τη νομική οδό προς αποκατάσταση της ζημίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης που έχουν υποστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για τη ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα τη προστασία του ανήλικου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορικά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένειά μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται.

Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίζουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όσα επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα (instagram, facebook stories, Tik Tok κτλ) με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τις σχέσεις μεταξύ μας, ενώ οι σχολιασμοί που διαβάζουμε ανάγονται σε εικασίες που είναι εντελώς ανεπέρειστοι, εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον σεβασμό που θα επιδείξετε στη βούληση της οικογένειάς μας προς προστασία του ανήλικου τέκνου μας».

Διαβάστε επίσης:

«Εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας» – Έξαλλη με τις δηλώσεις του ηθοποιού η Μαίρη Αργυριάδου (Video)

Μελέτη για Νταλάρα: Δεν βρήκα σεξιστικό το «εσύ που είσαι χαριτωμένη» – «Είναι ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας» (Video)

Δήμητρα Ματσούκα: Ντύθηκε… Barbie και πόζαρε με χάρη στον φακό! (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12