search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 15:51
MENU CLOSE

«Εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας» – Έξαλλη με τις δηλώσεις του ηθοποιού η Μαίρη Αργυριάδου (Video)

23.01.2024 12:09
vlaxos-dimosiografos-new

Τη δική της απάντηση στον Πάνο Βλάχο ο οποίος ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων που παραβρέθηκαν στην avant-premiere της σειράς «17 κλωστές» όπου πρωταγωνιστεί, έδωσε η Μαίρη Αργυριάδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@star.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πριν καν προλάβουν οι ρεπόρτερ να του θέσουν ερωτήσεις, τους κατηγόρησε ότι «λερώνουν καθετί όμορφο».

Εμφανώς εκνευρισμένη, η δημοσιογράφος θέλησε αρχικά να θυμίσει στον Πάνο Βλάχο ότι οι δημοσιογράφοι έλαβαν πρόσκληση προκειμένου να βρεθούν εκεί και μάλιστα, με σκοπό να προβάλλουν τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο ο ίδιος «λερώνει» την καριέρα του.

«Έψαξα τις δηλώσεις του για δημοσιογράφους και διαπίστωσα ότι γενικότερα έχει ένα θέμα με τους δημοσιογράφους. Στο παρελθόν είχε ζητήσει περίπου συγγνώμη γιατί είπε ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιτελείται έγκλημα από τους δημοσιογράφους. Τώρα βλέπω περί λέρας και ότι προσκληθήκαμε για να λερώσουμε μία ωραία στιγμή» είπε και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας, μιλώντας έτσι. 17 Κλωστές, μία υπέροχη σειρά με αξιόλογους ανθρώπους και νομίζω ότι λερώνετε όλη αυτή τη σειρά χρησιμοποιώντας αυτό το ρήμα. Με πολλή στενοχώρια μιλώ γιατί δεν θέλω να κρίνω την υπόστασή του ως ηθοποιό, αλλά πραγματικά τι λόγια είναι αυτά;»

«Πώς μπορεί να νιώθει για κάτι που ο ίδιος λέρωσε και αντί να μιλάμε για κάτι τέτοιο, μιλάμε για το λέρωμα που ο ίδιος δημιούργησε και δεν ξέρω πως καθαρίζει αυτό το λέρωμα» είπε από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη για Νταλάρα: Δεν βρήκα σεξιστικό το «εσύ που είσαι χαριτωμένη» – «Είναι ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας» (Video)

Δήμητρα Ματσούκα: Ντύθηκε… Barbie και πόζαρε με χάρη στον φακό! (Photo)

Αιμιλία Υψηλάντη: «Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 15:50