search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: Ο άγριος καβγάς με την κόρη της και το «μπλοκ» στα social media – «Δεν μπορεί να δει το εγγόνι της» (Video)

19.01.2024 10:28
dimitrioy-kioyrtsaki-new

Στα… μαχαίρια βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς έπειτα από το ταξίδι τους στην Αμερική με αφορμή την περιοδεία της τραγουδίστριας, μαμά και κόρη δεν έχουν καμιά επικοινωνία.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσου», οι δυο τους διαπληκτίστηκαν έντονα με αποτέλεσμα να μη μιλούν καν, πλέον, ενώ έχουν πάψει, πια, να ακολουθούν η μία την άλλη στα social media.

Άντζελα Δημητρίου: Καμιά επαφή με την κόρη της, Όλγα

«Είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία, είχε πάει μαζί της και η κόρη της Όλγα η οποία την βάφει κιόλας και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης ο οποίος ανήκει στην ομάδα Managment της Άντζελας. Γενικά τους φρόνιζε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια.

Μάθαμε ότι έγινε ένα σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα με εντάσεις και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα. Η Άντζελα συνέχισε την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της» είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Βγαίνει η Όλγα με ένα instagram story στο οποίο θεωρήσαμε πως απευθύνεται στην μητέρα της. Δεν ακολουθιούνται, έχει γίνει μπλοκ από τον καβγά. Είναι ένα μήνυμα. Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της».

Άντζελας Δημητρίου: Ο γιος που έδωσε για υιοθεσία

Πρόσφατα, η Άντζελα Δημητρίου είχε μιλήσει για το άλλο της παιδί και συγκεκριμένα, για τον γιο που είχε κάνει στα 15 της χρόνια και τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία σε μια θεία της.

«Αυτό το παιδί έπρεπε κάποια στιγμή να μάθει ποια είναι η μάνα του, γιατί αυτό το παιδί από την κλινική έφυγε χωρίς την μάνα του. Πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο, το πρόσεχα από μακριά πάντα όλα τα χρόνια και όταν πήγε φαντάρος και απολύθηκε και ήρθε και με βρήκε μαζί με την γυναίκα, που θα παντρευόταν – με είχε σαν ξαδέλφη του, δεν ήξερε τίποτα.

Ήθελα να του το πω γιατί ζούσε η θεία μου, η οποία έφυγε από καρκίνο, είχε πρόβλημα. Όταν μετά έφυγε, θεώρησα καλό να κάτσω και να του πω όλη την ιστορία. Του είπα λοιπόν, ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη, ήταν έγκυος, δούλευε εκεί, γύρισε μετά στην Αθήνα, έμεινε περίπου 25 μέρες με ένα μήνα για να γεννήσει. Έχει μείνει να με κοιτάει, μου λέει ”ναι” και του λέω πως αυτό το παιδάκι το λένε Βαγγέλη. Μου λέει ναι, αλλά θέλω τώρα να μου πεις, ποιός είναι ο πατέρας μου.

Του είπα βεβαίως, πολύ ευχαρίστως να σου πω, ποιος είναι ο πατέρας σου. Τον πήρα τηλέφωνο, τον πήγαμε μαζί στην εκκλησία όταν παντρεύτηκε, του είπε ότι μάλλον δεν πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος γιατί δεν εκτίμησες αυτή τη γυναίκα, που με έφερε στον κόσμο, αλλά δε μπορούσε να με κρατήσει. Το υιοθέτησε η αδερφή της μητέρας μου. Ο Βαγγέλης νόμιζε ότι ο πατέρας του ήταν ο θείος μου.

Κάναμε ένα πολύ ωραίο γάμο, ένα πολύ ωραίο γλέντι. Μετά ήρθε στον κόσμο η Αγγελική, ο Παναγιώτης, γιατί έχω δύο εγγόνια. Η εγγόνα μου είναι 24 ετών και έχει το όνομα μου. Ο εγγονός μου απολύθηκε από φαντάρος και τώρα είναι στη Γερμανία με τον γιο μου, στην ίδια δουλειά. Είναι πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένοι, τους βλέπω όποτε μπορώ, είμαστε μια χαρά», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.

«Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Η μάνα μου δεν μπορούσε ποτέ να το πει στον Βαγγέλη αυτό, γιατί κάπου αισθανόταν και ενοχές. Εκείνη το είχε οργανώσει αυτό. Από την άλλη έπρεπε εγώ σαν καλή μάνα να κάτσω και να του το πω. Έπρεπε. Μου έφυγε από μέσα ένα βάρος, απελευθερώθηκα ρε παιδί μου. Φυσικά η Όλγα στην αρχή είχε σοκαριστεί, γιατί φυσικό και επόμενο είναι…όλα τα χρόνια ζήταγε ένα αδερφάκι και ξαφνικά της έφερα ένα μεγάλο παιδί. Το ”ποια θυσία” είναι γραμμένο για τον γιο μου και το ”δύο φωνές” για την κόρη μου, όταν ήμουν έγκυος» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το διαζύγιο, η σχέση του με την κόρη του και ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του (Videos)

Έρχεται βιογραφική ταινία για τον Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers

Σε δημοπρασία κιθάρες του Μαρκ Νόπφλερ των Dire Straits

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09