search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το διαζύγιο, η σχέση του με την κόρη του και ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του (Videos)

19.01.2024 09:01
tsimitselis-new

Για την πορεία του στην τηλεόραση αλλά και τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του μίλησε Γιάννης Τσιμιτσέλης, περιγράφοντας τη μεγάλη απώλεια που έφερε το τραγικό αυτό γεγονός στη ζωή του.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο ηθοποιός είπε συγκεκριμένα ότι ο πατέρα του «έφυγε» χωρίς να ξέρει την αιτία.

«Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να γνωρίζει από τι έφυγε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί εγώ τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία είναι άγριο όλο αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να είμαι από κει που με βλέπει και σίγουρα δεν θα ήθελε να κλαίω» τόνισε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τον αδερφό του η οποία παρά το γεγονός ότι οι δυο τους χωρίστηκαν σε μικρή ηλικία όταν οι γονείς τους χώρισαν, κατάφεραν ωστόσο να μείνουν δεμένοι μεταξύ τους.

«Με τον αδελφό μου έχουμε εξαιρετική σχέση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη βρισκόμαστε συχνά λόγω του ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο με την οικογένεια του, αλλά μιλάμε καθημερινά. Όταν οι γονείς μας χώρισαν ο αδελφός μου πήγε με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου γιατί ήμουνα μικρότερος. Παρόλα αυτά η σχέση μας μέσα στα χρόνια είναι αναλλοίωτη, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον».

Μιλώντας για την πορεία του τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επισήμανε ότι μετρά, πλέον, 24 χρόνια στο επάγγελμα κι έχει αναλάβει τόσους διαφορετικούς ρόλους που θα μπορούσε να είναι «καμένο χαρτί» -όπως χαρακτηριστικά λέει, κάτι που, ωστόσο, δεν έγινε.

«Είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πως πέρασαν. Βέβαια με την δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα» είπε και πρόσθεσε:

«Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές. Δηλαδή η πιο αποτυχημένη δουλειά που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν το σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” που κάναμε τότε στο MEGA , το οποίο κόπηκε το 2000. Που και πάλι με τα σημερινά δεδομένα ήταν επιτυχημένη δουλειά, έξι επεισόδια με υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Έχω πέσει σε ανθρώπους που είχαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όπως είναι οι Ρέππας – Παπαθανασίου και ο Μανούσος Μανουσάκης ή ο Νίκος Περάκης. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στην πορεία μου μέχρι τώρα είναι ότι δεν έκανα ποτέ μία συνεργασία με κάποιον. Με επέλεγαν και δεύτερη και τρίτη φορά οπότε αυτό σημαίνει για μένα πολλά.

Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, πολλά σίριαλ και πολλές ταινίες, και θα μπορούσα να είμαι ένα καμένο χαρτί πλέον αλλά για κάποιο λόγο, που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν έχει συμβεί αυτό. Από ένα σημείο και μετά, όχι, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Παρόλο που έκανα αρκετές κωμωδίες, ήταν αρκετά διαφορετικοί οι ρόλοι που μου έδιναν έτσι κι αλλιώς».

Το διαζύγιο

Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη, υποστηρίζοντας ότι το διαζύγιό τους δεν επηρέασε την κόρη τους, Εύα αλλά εκείνους περισσότερο που είχαν ανησυχίες σχετικά με την αντίδρασή της.

«Δεν θεωρώ ότι κόρη μας επηρεάστηκε από το διαζύγιο μας, περισσότερο επηρεαστήκαμε εμείς από το πώς μπορεί να νιώσει η κόρη μας για αυτή την αλλαγή. Είναι η ανησυχία για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί και κάνεις σενάρια δικά σου» τόνισε.

«Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό όμως, κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο τη υποκριτικής. Δεν με ανησυχεί το να γίνει ηθοποιός, αρκεί να είναι επιλογή της. Δε θέλω να την πιέσω εγώ για κάτι» είπε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν αποκλείει τίποτα, ωστόσο επισημαίνει ότι ακόμα κι αν συμβεί δεν θα ήθελε να το έχει προγραμματίσει.

«Το ενδεχόμενο να αποκτήσω κι άλλο παιδί δεν θα είναι κάτι που θα προγραμματίσω. Αν συμβεί έχει καλώς αν δε συμβεί και πάλι εντάξει. Δεν θα βάλω πρόγραμμα για κάτι τέτοιο. Έτσι ήρθε και η η Εύα στην ζωή μου. Μου αρέσει να μην υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι και λίγο αγχωτικό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται βιογραφική ταινία για τον Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers

Σε δημοπρασία κιθάρες του Μαρκ Νόπφλερ των Dire Straits

Απολύθηκε η Σάρα Ραμίρεζ από το «And Just like that»: Υπόνοιες ότι την έδιωξαν λόγω παλαιστινιακού, τι απαντούν οι δημιουργοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:21