ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:30
MENU CLOSE

Διακοπές και… κωλύματα: Άνω κάτω έκανε τη Βουλή η Ζωή με τα καψόνια της, έμπλεξε στην κίνηση ο Χαρίτσης - Η στοίβα από έγγραφα

28.03.2024 17:05

Άνω κάτω έκανε τη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τα καψόνια της. Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ήταν στην ώρα της στη Βουλή, όπου ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις των πολιτικών αρχηγών επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση. 

Η ίδια ωστόσο, δήλωσε κόλλημα και η συνεδρίαση διακόπηκε. Σε μίνι σύσκεψη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα παρουσία των αντιπροέδρων των υπολοίπων κομμάτων συζητήθηκε η διαχείριση της κατάστασης που προέκυψε. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου επιθυμούσε να μιλήσει προς το τέλος της συνεδρίασης, είτε πριν είτε μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελικά αποφασίστηκε να ξεκινήσει η συζήτηση με τον πρόεδρο της Νίκης Δημήτρη Νατσιό να παίρνει τη θέση της. 

Όπως ανέφερε η αντιπρόεδρος Όλγα Γεροβασίλη από έδρας προέκυψε ένα επείγον ζήτημα για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας. «Βλέπετε ο πρόεδρος ενοχλήθηκε από την κυρία Κωσταντοπούλου και όχι από την απεγνωσμένη και απολύτως απρόσφορη προσπάθεια της κυβέρνησης να μας πείσει ότι όντως αποφάσισε η δικαιοσύνη και όχι η κυβερνητική πλειοψηφία», ανέφερε ο Δημήτρης Νατσιός.

Μετά τις τοποθετήσεις των Δημήτρη Νατσιού και Βασίλη Στίγκα, η συνεδρίαση διακόπηκε για δεύτερη φορά με την αντιπρόεδρο Όλγα Γεροβασίλη να αναφέρει ότι υπάρχει κίνηση στους δρόμους και καθυστέρησε να φτάσει στη Βουλή ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είχε εμφανιστεί στην αίθουσα της Ολομέλειας με συνέπεια να παίρνουν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί τη θέση της. 

Πάντως, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, γνωστοποίησε πως δεν παραχωρεί την σειρά του στην Ζωή Κωνσταντοπούλου κι έτσι μετά τον κ. Χαρίτση η προεδρεύουσα Όλγα Γεροβασίλη προχώρησε σε νέα διακοπή αφού η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είχε φτάσει ακόμη στη Βουλή. 

Μετά από συνεχείς διακοπές η κα Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο βήμα με μια… στοίβα από έγγραφα.

Διαβάστε επίσης:

Ραγκούσης: «Μία επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία» – Τι απαντά ο Μαρινάκης

Βορίδης για Τέμπη: «Η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορεί για να μη συγκαλυφθεί τίποτε – Από πού κρύφτηκε ο Καραμανλής;» – Τι απάντησε για Προανακριτική (videos)

ΜέΡΑ25 για Κολωνό: Καμία συγκάλυψη σε κυκλώματα τράφικινγκ και σε παιδοβιαστές

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24
Exit mobile version