Γιοκαρίνης: «Ζήτησα να γίνει μια σύσταση» λέει η σύζυγός του μετά τη σύλληψή του - Ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή
Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε νωρίτερα ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης , μετά την σύλληψή του τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από καταγγελία για βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του.
Η σύζυγος του τραγουδιστή, πήγε στα δικαστήρια με σκοπό, όπως δήλωσε, να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς όπως υποστήριξε τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά εκείνος δεν την χτύπησε
«Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε…Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η 47χρονη για τη σύλληψη του Γιοκαρίνη.
Στον Γιάννη Γιοκαρίνη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.
Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Τι έλεγε ο Γιοκαρίνης για τη σχέση τους
Το ζευγάρι το 2010 είχε παντρευτεί με πολιτικό στην Πινακοθήκη Πειραιά και ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στην Κέρκυρα του 2017.
Τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία δήλωναν πολύ αγαπημένοι, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του, στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.
«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:
«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».
«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής.
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία