search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:44
MENU CLOSE

Απίστευτη δήλωση Σφακιανάκη: Για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους φταίνε τα κοινωνικά δίκτυα της κοπέλας (video)

03.04.2024 13:33
manolis_sfakianakis_new

Μία θεωρία που κινείται ανάμεσα στην πρόκληση και την παράνοια, πλάσαρε ο πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας -πολλα πράγματα εξηγούνται τελικά για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ΕΛΑΣ– Μανώλης Σφακιανάκης, σχετικά με τη γυναικτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Μιλώντας στο Star ο, κατά τα άλλα ειδικός στο διαδίκτυο κ. Σφακιανάκης, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ευθύνεται η εικόνα της ανεμελιάς και ευτυχίας που έβγαζε η 28χρονη στα σόσιαλ μίντια.

Έβγαζε προς τα έξω ότι περνάει καλά και αυτό ενόχλησε τον δολοφόνο, είναι ο πυρήνας της προσέγγισης Σφακιανάκη, ο οποίος είπε ότι… «δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε».

Κατά τον κ. Σφακιανάκη δηλαδή, κακώς η κοπέλα έδειχνε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι περνούσε καλά μετά το χωρισμό της με τον 39χρονο. Και ότι αυτό λειτούργησε ως πρόκληση, κατά τον ειδήμονα κατά τα άλλα, στα μέσα δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος – Είχε κάνει φυλακή, ήταν έξω με… όρους!

Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία

Δημήτρης Κόκοτας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του – «Περιμένουμε το καλύτερο» λέει η αδερφή του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:39