search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:54
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος – Είχε κάνει φυλακή, ήταν έξω με… όρους!

03.04.2024 10:17
AGIOI_ANARGYROI_AT

Άφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις φρικιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν  έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων με την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.

Αλλά ταυτόχρονα μένει εμβρόντητη και από την αλυσίδα των εξωφρενικών αποκαλύψεων για τη διαφθορά στο τμήμα αυτό και ίσως το ρόλο που έπαιξε η διάλυση ουσιαστικά της υπηρεσίας αυτής, στο να μην προστατευτεί όπως θα έπρεπε η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με εκτενή ρεπορτάζ, όπως αυτό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel, ο σκοπός που βρισκόταν στο φυλάκιο και δεν έκανε το παραμικρό, είχε εμπλακεί και καταδικαστεί για υπόθεση με πλαστά διαβατήρια.

Η υπόθεση αφορούσε εγκληματική οργάνωση με πλαστογραφίες και για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα μαζί με άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο επίορκος αστυνομικός πρωτόδικα καταδικάστηκε και το αρχηγείο της αστυνομίας τον έθεσε σε διετή διαθεσιμότητα. Ο 48χρονος προσέφυγε στο Εφετείο ωστόσο το 2021 ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκιση του. Μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας και φυλακίστηκε για 12 μήνες.

Όπως αναφέρει το newsit, το 2023 με βούλευμα αποφυλακίστηκε και στη συνέχεια υπέβαλε ενστάσεις στα πειθαρχικά με το χαρτί της αποφυλάκισης και επέστρεψε στην αστυνομία. Πριν από μερικές ημέρες καταδικάστηκε τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο και ξεκίνησε η διαδικασία της απόταξης του…

Η δικηγόρος του αστυνομικού Σταματία Μάρκου που μίλησε στον ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε ότι ο 48χρονος αρχιφύλακας έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και δήλωνε παρουσία μια φορά τον μήνα σε διαφορετικό τμήμα από αυτό που υπηρετούσε.

Σε άλλη υπόθεση, επίσης με πλαστά διαβατήρια είναι εμπλεκόμενη και μία αστυνομικός στο συγκεκριμένο τμήμα – και συνεχίζει να υπηρετεί κανονικά!

Διαβάστε επίσης:

Μαρουσάκης: Η αφρικανική σκόνη φεύγει – Η αφύσικη «ζέστη» παραμένει (Video)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Καταγγελία για παρόμοια περιστατικά «καίει» το ΑΤ – «Κατεγράφη το συμβάν και… ο καθένας σπίτι του» (video)

Φωτιά στα Πιέρια Όρη: Βελτιωμένη εικόνα με μικρές διάσπαρτες εστίες – «Στάχτη» 2.500 στρέμματα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:53