search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:52
MENU CLOSE

Ημερίδα για τα δημοτικά ΜΜΕ από την ΠΟΕΣΥ την Παρασκευή στην Τρίπολη

03.04.2024 14:05
mme-new

«Το παρόν και το μέλλον των δημοτικών ΜΜΕ της χώρας» τιτλοφορείται η ημερίδα που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στην Τρίπολη την Παρασκευή 5 Απριλίου .

Στην ημερίδα, η οποία  πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση των πρώτων δημοτικών ΜΜΕ, θα συνεισφέρουν στη συζήτηση για την «επόμενη μέρα» τον τοπικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών με τις απόψεις και τις θέσεις τους οι δήμαρχοι Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Ν. Ηρακλείου, Χάρης Δούκας, Γιάννης Μώραλης, Στέλιος Αγγελούδης, Νίκος Μπάμπαλος αντιστοίχως, οι πρόεδροι των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας Μαρία Αντωνιάδου (ΕΣΗΕΑ), Νίκος Καρράς (ΕΣΗΕΜΘ), Κυριάκος Κορτέσης (ΕΣΗΕΠΗΝ), Δημήτρης Χορταργιάς (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) και Θέμης Μπερεδήμας (ΕΣΠΗΤ), οι πρόεδροι των δημοτικών ραδιοσταθμών Αθήνας και Πειραιά, Νίκος Λαλιώτης και Ιωσήφ Βουράκης, αντιστοίχως, εκπρόσωπος  της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ, αλλά και τοποθετήσεις εκπροσώπων εργαζομένων σε δημοτικά ΜΜΕ.

Από την κυβέρνηση θα μιλήσουν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνος και ο γ.γ. Ε.Ε. Δημήτρης Γαλαμάτης.

Την εκδήλωση θα «χαιρετίσουν» οι Μανώλης Σκάντζος πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και ο πρόεδρος της ένωσης δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας Νίκος Ζεϊμπέκης.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Ανδρέας Γεωργίου – «Δεν τα είπα ποτέ αυτά, έλεος»

MEGA: «Ώρα μηδέν» για τον β κύκλο της «Famagusta» – Νέα συγκλονιστική ιστορία από την τουρκική εισβολή

Eurovision 2024: Την Ελβετία «δείχνουν» 16 στοιχηματικές – Μονοψήφιες οι πιθανότητες για το «Ζάρι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06