search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:13
MENU CLOSE

MEGA: «Ώρα μηδέν» για τον β κύκλο της «Famagusta» – Νέα συγκλονιστική ιστορία από την τουρκική εισβολή

03.04.2024 12:33
famagusta new

Την ίδια μέρα (Κυριακή) αλλά σε άλλη ώρα (22.40), αργότερα δηλαδή από τον προηγούμενο προγραμματισμό, θα βγει στον «αέρα» του Mega το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «Famagusta» του Mega.

Τέσσερις και σήμερα επομένως για το πρώτο από τα οκτώ νέα επεισόδια της σειράς η οποία θέτει- για πρώτη φορά σε επίπεδο μυθοπλασίας – το ζήτημα των αγνοούμενων από την τραγωδία στην Κύπρο σε κεντρικό σημείο του τηλεοπτικού κάδρου.

Η σειρά που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, εξιστορεί στα οκτώ καινουρια επεισόδια τις ζωές των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να γίνουν πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους τη χώρα, μετά την εισβολή του ’74.

Το επεισόδιο αυτής της Κυριακής (7/4), με σχήμα πρωθύστερο, επικεντρώνεται στην ιστορία του Μάικλ και δείχνει πως ο ήρωας σε βρεφική ηλικία εξαιτίας της Τουρκικής εισβολής αποκόπτεται από τους γονείς του καταλήξει στο Λονδίνο, ενώ «πίσω», στην Κύπρο, μένουν Χριστίνα και Ανδρέας να θρηνούν.

Στο παρόν, η δίκη λήγει θετικά για τον Μάικλ. Το αντίθετο συμβαίνει με τον Θοδωρή που οδηγείται στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο Μάικλ, έξαλλος και προδομένος από την Κατερίνα, την απολύει από το ντοκιμαντέρ.

Ο Κλεάνθης γεμάτος ενοχές, ζητά να φύγει από τη φάρμα! Η Δάφνη χωρίζει άδικα τον Τεύκρο. Παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα, η Σιμώνη ξεκαθαρίζει στην οικογένεια Σέκερη πως δεν αισθάνεται κακία για κανέναν. Ο Παύλος ζητάει συγνώμη απ’ τον Μάικλ.

Η Ιφιγένεια αποκτά και πάλι την επιμέλεια του Αντρίκου, κάτι που ανακουφίζει τον Παύλο, τώρα που η υγεία του επιδεινώνεται. Η Σιμώνη ζητά συγγνώμη από τον Μάικλ που κατηγορήθηκε άδικα και μια αμοιβαία έλξη αρχίζει να διαφαίνεται. Το ντοκιμαντέρ συνεχίζεται.

 Αυτή τη φορά μια ηλικιωμένη Κύπρια περιγράφει πως ο γάμος της με Τουρκοκύπριο οδήγησε
τα δίδυμα αγόρια της να πολεμήσουν το ένα εναντίον του άλλου κατά την τουρκική εισβολή.

Την πρεμιέρα συνοδεύει ένα ολοκαίνουριο και συνάμα νοσταλγικό τραγούδι με τίτλο «Καραβάκι (Ξεριζωμός)» τραγουδισμένο από την ξεχωριστή φωνή της Γιώτας Νέγκα.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι για την ευρωλίστα οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παπανώτας και Δημήτρης Πανόπουλος

«Η εξομολόγηση» του Σπύρου Πετρουλάκη προορίζεται για σειρά – Βρίσκεται στα «υπόψη» του Mega

Open: Ριάλιτι για επίδοξες τηλεπαρουσιάστριες ετοιμάζει το κανάλι



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46