search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:33
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Την Ελβετία «δείχνουν» 16 στοιχηματικές – Μονοψήφιες οι πιθανότητες για το «Ζάρι»

03.04.2024 11:38
εθροωισιον νες

Ένας μήνας και κάτι απομένει έως την τελική φάση του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, τα πονταρίσματα δίνουν και παίρνουν και  οι εταιρείες στοιχημάτων κάνουν τις προβλέψεις τους.

Τις χαμηλότερες αποδόσεις μέχρι στιγμής εμφανίζει σε όλες τις εταιρείες στοιχημάτων η εκπροσώπηση της Ελβετίας με το τραγούδι «The code» από τον ράπερ Nemo Μεττλερ (Νέμο Μέτλερ) που σημαίνει ότι θεωρείται φαβορί για την πρώτη θεση του διαγωνισμού. Στις προβλέψεις νίκης εμφανίζει μέχρι στιγμής το υψηλότερο ποσοστό πιθανοτήτων (20%) μεταξύ των 37 χωρών.

Χαμηλές αποδόσεις στα στοιχήματα- επίσης φαβορί δηλαδή- εμφανίζει και η συμμετοχή της Κροατίας με τον τραγουδοποιό Baby Lasagna (κατά κόσμο Μάρκο Πουρίσιτς) να ερμηνεύει το «Rim Tim Tagi Dim» αλλά εμφανίζεται στη δεύτερη θέση κατάταξης- 16% πιθανότητες να νικήσει δίνουν τα στοιχηματικά γραφεία-, με τρίτη την Ιταλία και ποσοστό πιθανοτήτων νίκης 12% για την Angelina Mango και το «La noia».

Η Ελλάδα με το «Zari» από τη Μαρίνα Σάττι με υψηλές αποδόσεις απέχει αρκετά από το να βρεθεί στην πρώτη θέση του ESC (Eurovision Song Contest) και οι προβλέψεις την παρουσιάζουν να συγκεντρώνει μόλις 3% πιθανοτήτων νίκης.

Η Κύπρος με το «Liar» από την Σίλια Καψή εμφανίζεται στην 25η θέση (στο σύνολο των 37 συμμετοχών της τελικής διοργάνωσης) με πιθανότητες κατάκτησης του διαγωνισμού σε ποσοστό μικρότερο του 1%.

Τελευταίο στη λίστα προβλέψεων, σύμφωνα με την «ετυμηγορία» των 16 στοιχειματικών που φιλοξενεί το εξειδικευμένο eurovisonworld, παρουσιάζεται το Σαν Μαρίνο το οποίο θα εκπροσωπηθεί από την ισπανική ροκ μπαντα Megara και το τραγούδι «11:11»

Μια θέση πιο κάτω, στην ένατη, είναι το Ισραήλ με το «Hurricane» πό την Eden Golan (Έντεν Γκολάν).

 Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι για την ευρωλίστα οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παπανώτας και Δημήτρης Πανόπουλος

«Η εξομολόγηση» του Σπύρου Πετρουλάκη προορίζεται για σειρά – Βρίσκεται στα «υπόψη» του Mega

Open: Ριάλιτι για επίδοξες τηλεπαρουσιάστριες ετοιμάζει το κανάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:28