search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:54
MENU CLOSE

«Μπρα ντε φερ» Mega-ANT1 για την πρωτιά στην τηλεθέαση – Μια «ελιά» στη σωστή μαντεψιά

03.04.2024 18:16
mega2

Εκ του αποτελέσματος, το Mega έχει τον τρόπο να διατηρεί το πλήθος εκείνων που το επιλέγουν σχεδόν ίδιο. Αυτό το στοιχείο προκύπτει από την παρατήρηση των αποδόσεων του σταθμού των τουλάχιστον τριών προηγούμενων ημερών.

Παρεμφερή χαρακτηριστικά διαμορφώνει και ο ΑΝΤ1 ο οποίος χθες, βελτίωσε την απόδοση του και ήταν δεύτερος στις τηλεπροτιμήσεις στο σύνολο της ημέρας. Ό,τι κέρδισε ο ΑΝΤ1, περίπου τόσο έχασε ο Σκάι, παρότι είχε επεισόδιο «Survivor» στο μενού του, χωρίς αυτό να σημαίνει «μασίφ» μετακίνηση τηλεθεατών από το ένα κανάλι στο άλλο.

Alpha και Star είχαν διαφορά μισής μονάδας στα μεγέθη των μεριδίων τους. Ρυθμιστές  στην μεταξύ τους αναμέτρηση φάνηκε πως ήταν η εκπομπή για ψώνια και ενδυματολογικές προτάσεις «Shopping star», το σόου τηλεδημοπρασιών «Cash or trash», το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και πιο  το «Masterchef».

Στα υπόλοιπα κανάλια η «εικόνα» δεν είχε δραστικές διαφοροποιήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen και τα μεγέθη μεριδίων από τη μια μέρα στην άλλη.

Διαβάστε επίσης:

Ημερίδα για τα δημοτικά ΜΜΕ από την ΠΟΕΣΥ την Παρασκευή στην Τρίπολη

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Ανδρέας Γεωργίου – «Δεν τα είπα ποτέ αυτά, έλεος»

«Intercity»: Αφιέρωμα του Τρίτου Προγράμματος στον μεγάλο Ινδιάνο αρχηγό Τζερόνιμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07