search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Πρωταγωνιστεί σε ερωτικές σκηνές με άλλη γυναίκα στην πρώτη ταινία του γιου της – Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί

04.04.2024 09:41
Elizabeth-Hurley-new

Tο σκηνοθετικό του ντεμπούτο έκανε ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντάμιαν, με την ταινία «Strictly Confidential», ένα νέο θρίλερ στο οποίο μάλιστα η μητέρα του έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε ειδική προβολή της ταινίας, στο Midtown Manhattan με μαμά και γιο να περπατούν στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας χαμογελαστοί στον φακό, μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ ασημένιο φόρεμα, ενώ ο γιος της της ένα μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ.

Το τρέιλερ της ταινίας έχει ήδη κυκλοφορήσει, προκαλώντας μάλιστα αίσθηση, καθώς ανάμεσα στις πρώτες σκηνές που επελέγησαν για να δει το κοινό ήταν και μια με την 58χρονη ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε μια ερωτική σκηνή με γυναίκα.

Η ταινία αφορά την ιστορία της «Μία» που υποδύεται η Τζόρτζι Λοκ και η οποία παρασύρεται σε «έναν κόσμο γεμάτο σεξ, δολοπλοκίες και προδοσίες» την ώρα που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, της «Ρεμπέκα».

Στην επίμαχη σκηνή, η «Λίλυ», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χάρλεϊ, αποπλανάται από την «Νατάσα», ρόλο τον οποίο ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός Πίαρ Χιραβάρα.

Ο Ντάμιαν Χάρλεϊ μίλησε για την ταινία του στο People, αποκαλύπτοντας ότι η διάσημη μητέρα του είχε υποσχεθεί εδώ και χρόνια να πρωταγωνιστήσει στο πρώτο έργο ταινία που θα σκηνοθετούσε, οπότε όταν το πρότζεκτ πήρε το πράσινο φως, εκείνη άφησε τα πάντα προκειμένου να βρεθεί δίπλα του.

«Ήταν χαρά να βρισκόμαστε μαζί κάθε μέρα στη δουλειά και να συνεργαζόμαστε. Είχαμε μόλις 18 ημέρες για να γυρίσουμε την ταινία οπότε η τηλεπάθεια που έχουμε αποδείχθηκε υπερπολύτιμη» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την ήθελαν αρχικά στο «Παρά 5» (Video)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις» (Video)

Ειρήνη Στεριανού: Δεχόμουν απειλές, πήγα να ζητήσω βοήθεια στην αστυνομία και με κορόιδευαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:36