search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:57
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την ήθελαν αρχικά στο «Παρά 5» (Video)

04.04.2024 09:12
smaragda-karydi-new

Τον λόγο για τον οποίο δεν την ήθελαν αρχικά, στον ρόλο της «Ντάλιας» στη σειρά «Παρά 5», αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη, επισημαίνοντας ότι λύθηκε γρήγορα η… παρεξήγηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κανάλι του YouTube, η ηθοποιός έφερε στο φως το παρασκήνιο πίσω από τον ρόλο της Ντάλιας που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Αρχικά, η ηθοποιός τόνισε ότι οι συντελεστές της σειράς δεν την ήθελαν για τον ρόλο, καθώς είχαν την εντύπωση ότι είναι πολύ σοβαρή. Μια εντύπωση που -όπως τονίζει- άλλαξε πολύ γρήγορα…

«Ο τελευταίος άνθρωπος που θέλανε για τον ρόλο της Ντάλιας ήμουν εγώ. Δεν με θέλανε καθόλου, γιατί ο Μιχάλης Μαρίνος πίστευε ότι είμαι πάρα πολύ σοβαρό άτομο και ότι θα διαβάζω διάφορα βιβλία στα γυρίσματα» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω πώς του είχε καρφωθεί αυτό. Ότι εγώ θα είμαι σοβαρή στα γυρίσματα, σαν αυτές τις παλιές δασκάλες και θα διαβάζω διάφορα βιβλία και δεν θα έχει πλάκα. Τελικά, κάποια στιγμή φτάσαμε σε εμένα και λύθηκε πολύ γρήγορα αυτή η παρεξήγηση με τα βιβλία. Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι το πρόσωπο αυτό είναι πολύ γελοίο κι όχι σοβαρό. Μου την είπαν μετά από αυτή την ιστορία».

Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ένα άτομο ιδιαίτερα εσωστρεφές και ντροπαλό.

«Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλή, τραγική. Είχα δύο εαυτούς, έναν πάρα πολύ εξωστρεφή εαυτό που έκανε αηδίες, όταν ένιωθε οικειότητα και όταν έπρεπε να αναλάβω ευθύνες, ήμουν πολύ εσωστρεφής. Ένιωθα έναν τρόμο. Έκανα τεράστιο αγώνα για να εκτεθώ. Στη σχολή έλυσα πολλά προβλήματα, αλλά και μετά τη σχολή, μου πήρε πολύ χρόνο μέχρι να δείξω αυτό που είμαι. Έχω παρεξηγηθεί με πάρα πολύ κόσμο γιατί νομίζουν ότι είμαι σνομπ, ενώ εγώ νιώθω φόβο και τρόμο» τόνισε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρώτη της μέρα στη δραματική σχολή, αποκαλύπτοντας ότι είχε πολύ άγχος και επειδή αυτό δεν ήθελε να γίνει αντιληπτό από τους υπόλοιπους σπουδαστές, η ίδια φερόταν αλλοπρόσαλλα αρχικά.

«Πρώτη μέρα στη σχολή, εγώ χάλια, δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος, σκεφτόμουν ότι θα πάω και θα με κοιτάνε όλοι και πρέπει να κάνω κάτι για να τους τρομάξω. Πάω, ανοίγω την πόρτα απότομα, ανάβω κι ένα τσιγάρο με πολύ ύφος και γυρνάνε όλοι και με κοιτάνε. Αντιπαθέστατη. Αυτά τα παιδιά ήταν κανονικά, εγώ ήμουν τόσο φοβισμένη, αλλά δεν ήθελα να το δουν, γιατί θεωρούσα ότι αν το καταλάβουν θα το δω στα μάτια τους και θα γίνω χειρότερα» τόνισε.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα που την έθιγαν, αποκαλύπτοντας ότι έχει φθάσει στο σημείο να κάνει μήνυση σε περιοδικά, κερδίζοντας την υπόθεση.

Ωστόσο, τα social media έχουν κάνει πιο δύσκολο για κάποιον να βρει το δίκιο του νομικά -τονίζει- αφού πολλές φορές δεν είναι σαφές ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα άρθρο.

«Έχουν γραφτεί πολλά για μένα. Γίνεται μάλλον, γιατί δεν έχουν τι να γράψουν, γιατί έχουν πολλή άδεια σελίδα. Παλιά υπήρχαν πάρα πολλά περιοδικά που γράφονταν τόσο… Και ανώνυμα. Επίσης, τώρα υπάρχουν και τα social. Εκεί κι αν μπορείς να γράψεις ό,τι θες ανώνυμα.

Παλιά είχα κάνει κάποιες μηνύσεις σε περιοδικά, που τις κέρδισα, υπήρχαν άνθρωποι και εκδότες από πίσω, τώρα στα social που να κάνω μήνυση, στο κουνελάκι; Επίσης, επειδή θέλω να με προστατεύω, πολλά αποφεύγω να τα διαβάζω, βάζω λίγο φίλτρο σε αυτό, ξέρω ότι θα με πειράξει γι’ αυτό προβλέπω και δεν τα διαβάζω» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις» (Video)

Ειρήνη Στεριανού: Δεχόμουν απειλές, πήγα να ζητήσω βοήθεια στην αστυνομία και με κορόιδευαν

Τόνια Σωτηροπούλου: «Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ότι θα τα παρατήσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06