search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Kids Radio+: Νέα συνδρομητική οπτικοακουστική πλατφόρμα αποκλειστικά για παιδιά

09.04.2024 10:58
kids_radio_new

Με περισσότερους από 300 τίτλους βιβλίων οι οποίοι διαμορφώνουν την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη, μέχρι τώρα, από audiobooks για παιδιά αλλά και εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές βίντεο, με σκοπό να καλλιεργούν τη φαντασία και να ικανοποιούν την περιέργεια των παιδιών, ήρθε να λάβει θέση στο διαδίκτυο η θεματική πλατφόρμα (με συνδρομή) Kids Radio+ (https://kidsradioplus.com/).

Πρόκειται για «μια fun-ταστική πλατφόρμα σχεδιασμένη αποκλειστικά για παιδιά», σύμφωνα με τους δημιουργούς της η οποία εκτός από την «φορτωμένη» βιβλιοθήκη με τα audiobooks παρέχει πρόσβαση σε τουλάχιστον 25 on line ραδιόφωνα για κάθε ώρα και περίσταση.

Το Kids Radio+, με δεσμούς «αίματος» με το Kids Radio 88.6 FM, του ραδιοφωνικού ομίλου Frontstage, διαθέτει πρωτότυπο, πρωτογενές περιεχόμενο, το οποίο θα εμπλουτίζεται διαρκώς, και είναι προσβάσιμο σε ένα «απόλυτα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον, χωρίς διαφημίσεις και με έξυπνο γονικό έλεγχο».

Τονίζεται μάλιστα πως η ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα για παιδιά Kidrs Radio+ συνεργάζεται με τον οργανισμό kidSAFE Seal (https://kidsafeseal.com/aboutourprogram.html), ο οποίος πιστοποιεί πως η πλατφόρμα συμμορφώνεται με όλες τις παγκόσμιες οδηγίες που αφορούν στην ασφάλεια στο internet, στη δυνατότητα γονικού ελέγχου, στην καταλληλόλητα περιεχομένου, καθώς και στις διαδικασίες χειρισμού θεμάτων ασφάλειας και παραπόνων.

Στο Kids Radio+ συμμετέχουν παραγωγοί της Frontstage όπως οι Φανή Αργύρη και Νίκος Σουρβινός, οι οποίοι έχουν εκπομπές στο  Kids Radio 88.6,  ο Ρένος Χαραλαμπίδης του En Lefko 87.7,  ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Μάριος Μάζαρης, ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου, η εκπαιδεύτρια και συγγραφέας Δανάη Φούσκα, η χορογράφος Άννα Αθανασιάδη, η εικονογράφος Φωτεινή Τίκκου, το συγκρότημα Burger Project (https://www.facebook.com/theburgerproject/), ο ταχυδακτυλουργός Magic Tolto, η ομάδα των Planet Physics (https://www.planetphysics.gr/) και οι συγγραφείς της Ομάδας Κοπέρνικος (https://www.kopernikos.gr/), Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη.

Επίσης την πλατφόρμα υποστηρίζουν πέντε συνεργαζόμενοι εκδοτικοί οίκοι: Πατάκης, Λιβάνης, Παπαδόπουλος, Petita Demas, Σαββάλας.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα πραγματοποιείται με εγγραφή (δίνοντας ένα email) προς 5,99 ευρώ το μήνα ή 59,99 ευρώ ετησίως (με τους δύο από τους 12 μήνες δώρο) και δυνατότητα ελεύθερης δοκιμής για δύο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Οι ζέστες του διήμερου επηρέασαν λιγότερο την τηλεθέαση τα κανάλια ήπιας δυναμικότητας

Σαν ασανσέρ η τηλεθέαση των καναλιών την Παρασκευή

Πτωτική τάση τηλεθέασης λόγω καιρού το Σαββατοκύριακο – «Μαγνήτες» οι σειρές «Famagusta» και «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06