search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:24
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα περί χωρισμού με τον Διαμαντή Καραναστάση: Χυδαία επίθεση, γιατί ανεβαίνουμε δημοσκοπικά

09.04.2024 19:22
konstantopoulou – karanastass 98- new

Θέση, μετά τον σύντροφό της και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντή Καραναστάση, για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει μαζί του πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με δηλώσεις της στις κάμερες, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας διέψευσε τα δημοσιεύματα και τα συνέδεσε με την διαφαινόμενη δημοσκοπική άνοδο του κόμματός της, ενώ τα συσχέτισε με τις ενέργειές της για τα Τέμπη και για την νομική αναγνώριση της γυναικοκτονίας.

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Υποσχεθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες, διεκδικούμε δικαιοσύνη. Κάνουμε χίλια πράγματα και προβάλετε ένα. Πασχίζουμε ώστε να μάθουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις μας. Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’ αυτό  επιχειρείται μια  χυδαία επίθεση σε εμένα και Διαμαντή Καραναστάση. Μην ακούτε ψευδή δημοσιεύματα και  παραπλάνηση. Πρόκειται για παραπέτασμα παραπληροφόρησης.

Ζήτησα απαντήσεις για το μπάζωμα. Ζήτω απαντήσεις, να μην έχουμε Τέμπη του αέρα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή σιωπής στα ΜΜΕ. Μεγάλη ευθύνη και της ΕΡΤ. Περιμένουμε πολλές επιθέσεις.

14 φορές κατέθεσα επίκαιρες στον Μητσοτάκη για την γυναικοκτονία. Ανάλγητη έλλειψη προστασίας στην περίπτωση της Κυριακής.

Όσες επιθέσεις, όση λάσπη και αν λάβω, θα επιμένω. Δεν θα ησυχάσω εάν δεν καθίσουν στο σκαμνί όλοι οι υπαίτιοι για Τέμπη. Γνωστά κόλπα, διαχρονική λάσπη, δεν θα ανασχέσουν την πορεία μας».

Υπενθυμίζεται ότι τα πεερί χωρισμού διέψευσε με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο και ο Διαμντής Καραναστάσης.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Η απόφαση του ΣτΕ για το flyover αναδεικνύει ότι η μόνη πρόταση είναι να σταματήσει το έργο

Βουλή: Κόντρα για την ελληνική μουσική σε ραδιόφωνα

Μητσοτάκης: Τιτάνιο έργο η οικοδόμηση του νέου ΕΣΥ, αλλάζει βήμα-βήμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:15