search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:44
MENU CLOSE

Ράμμος: Εξαιρετική η απόφαση ΣτΕ για Ανδρουλάκη – Δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ, αθλιότητα ο υπαινιγμός ότι είχα πολιτικά κίνητρα

10.04.2024 19:35
Rammos

«Εξαιρετική» χαρακτήρισε την απόφαση του ΣτΕ για την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Χρήστος Ράμμος μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών. Θύμισε ότι η Αρχή είχε παρέμβει για εξ αρχής για το συγκεκριμένο νόμο επισημαίνοντας τα προβλήματα και γι’ αυτό αυτή συνιστά «δικαίωση».

Αναφορικά με το τι ακολουθεί είπε ότι θα συνεδριάσει η ολομέλεια της ΑΔΑΕ και θα αποφασίσει το τι θα γίνει με την ενημέρωση του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά αυτά που έγιναν στο παρελθόν δήλωσε ότι «μίλησα για τοξικό κλίμα από κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Αν προσέφευγα στη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραιτηθώ», επεσήμανε «και δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ. Ότι εμπόδιο και να ανορθωθεί δεν θα υποχωρήσω».

«Εξόχως προσβλητικό» είναι να λέγεται ότι είχα πολιτικά κίνητρα, απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Ο υπαινιγμός αυτός είναι μια αθλιότητα. Οταν δεν έχουμε επιχειρήματα πετάμε λάσπη και κάνουμε δολοφονία χαρακτήρα».

Εφάρμοσα με απόλυτη σχολαστικότητα το νόμο, είπε για τις ενέργειές του.

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: «Παραμύθια» οι πληροφορίες ότι ανέλαβε θέση στον ΟΗΕ με στήριξη της κυβέρνησης

ΝΔ: Πολιτικό θρίλερ με την υποψηφιότητα Μπελέρη – Οι ενστάσεις από το ΥΠΕΞ και το εναλλακτικό σενάριο με τον γιο του

Σπαρτιάτες: Τρίτη απώλεια μετά την ποινική δίωξη – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Διονύσης Βαλτογιάννης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:43