search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:40
MENU CLOSE

Ιταλία: Ελάχιστες οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες στο κέντρο παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας στην Μπολόνια

10.04.2024 14:41
ekrixi italia 099- new
Photo: Twitter La Repubblica

Οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες στο κέντρο παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας έξω από την Μπολόνια της Ιταλίας είναι ελάχιστες.

Ο απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε χθες, Τρίτη, το απόγευμα παραμένει έως τώρα τρεις νεκροί, πέντε τραυματίες και 4 αγνοούμενοι.

Πολλοί υπόγειοι χώροι πλημμύρισαν και οι πυροσβέστες, στην φάση παροχής άμεσης βοήθειας, χρησιμοποίησαν φουσκωτές βάρκες. Θα πρέπει να εξακριβωθεί τώρα τι ακριβώς συνέβη κατά την επανεκκίνηση της τουρμπίνας, η συντήρηση της οποίας είχε μόλις ολοκληρωθεί.

Στο μεταξύ, τα συνδικάτα CGIL και UIL προκήρυξαν για αύριο 8ωρη απεργία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της ευρύτερης περιοχής της Μπολόνια. Ζήτησαν να γίνει άμεσα γνωστό σε ποιές εταιρίες ανήκαν οι εργάτες που βρίσκονταν μέσα στο κέντρο παραγωγής ενέργειας και ρωτούν για ποιό λόγο τα σχετικά στοιχεία δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί. Το συνδικάτο CGIL, τέλος, διερωτάται «πώς είναι δυνατόν στους εργάτες αυτούς να συμπεριλαμβανόταν και ένας άνδρας 73 ετών».

Διαβάστε ακόμη:

«Superman»: Πώς ο «άνθρωπος από ατσάλι» κατέκτησε και τον κόσμο των συλλεκτών comics (photos/video)

Φλόριντα: Βρήκε αλιγάτορα μήκους 2,5 μέτρων στην κουζίνα του σπιτιού της! (Photos)

Τζορτζ Καρλαύτης: Ο πρωταθλητής του NFL τελετάρχης της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:40