search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:50
MENU CLOSE

Φλόριντα: Βρήκε αλιγάτορα μήκους 2,5 μέτρων στην κουζίνα του σπιτιού της! (Photos)

10.04.2024 12:11
aligatoras-new

Έναν αλιγάτορα μήκους 2,5 μέτρων βρήκε στην κουζίνα του σπιτιού της η Μέρι Χόλενμπακ, που κατοικεί στη Βενετία της Φλόριντα και έμεινε άφωνη.

Την έβγαλαν από τη δύσκολη θέση οι αρμόδιες αρχές που έσπευσαν και απομάκρυναν τον αλιγάτορα, ο οποίος είχε μπει στο σπίτι σαν κλέφτης, σπάζοντας την πόρτα της κύριας εισόδου.

Ο απρόσκλητος επισκέπτης αφού έσπασε τη τζαμαρία στην πόρτα της εισόδου βρήκε τον δρόμο για την κουζίνα και εκεί τον συνάντησε η Μέρι Χόλενμπακ, που έκανε … ασκήσεις ψυχραιμίας, καθώς κατάφερε να φωτογραφήσει με το κινητό της τον εισβολέα.

Οι φωτογραφίες αυτές ανέβηκαν στα social media, τις πόσταρε στον λογαριασμό του και ο μετεωρολόγος Ματ Ντέβιτ και πολύ γρήγορα έκαναν πάνω από ένα εκατομμύριο views.  

Ο αλιγάτορας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, καταλαμβάνει σχεδόν όλο τον διάδρομο ανάμεσα στην κύρια είσοδο και την κουζίνα. «Αυτός ο μεγάλος τύπος στη Βενετία μπήκε στο σπίτι παραβιάζοντας την τζαμαρία της κύριας εισόδου και έφτασε στην κουζίνα, ενώ η Μέρι βρισκόταν στο καθιστικό», έγραψε ο Ματ Ντέβιτ .

Η Μέρι Χόλενμπακ παρακολουθούσε τηλεόραση στο καθιστικό του σπιτιού τους όταν άκουσε τον θόρυβο από την παραβίαση της τζαμαρίας στην κύρια είσοδο. «Νόμιζα ότι κάποιος προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι, σκέφτηκα ότι ίσως κάποιος μπέρδεψε τα σπίτια γιατί  συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο», είπε. «Σηκώθηκα και πήγα προς την είσοδο και είδα ότι ο αλιγάτορας είχε ήδη μπει στο σπίτι. Δεν πλησίασα πολύ. Μόνο είδα ότι δεν ήταν κάποιος άνθρωπος που εισέβαλε, αλλά ένας αλιγάτορας».

Όταν η Μέρι αντιλήφθηκε τι συνέβαινε αναφώνησε: «Θεέ μου, έχω έναν αλιγάτορα στο σπίτι» και αναρωτήθηκε: «τώρα πως θα τον ξεφορτωθώ;»

Η Μέρι κάλεσε την Άμεση Δράση και γρήγορα έφτασαν κοντά της δύο αστυνομικοί και τρεις υπάλληλοι της Επιτροπής Προστασίας της Άγριας Φύσης της Φλόριντα, οι οποίοι έκαναν τη δουλειά τους.

«Πρέπει να ομολογήσω ότι τα άτομα αυτά ήταν ήρεμα, επαγγελματίες. Έδρασαν γρήγορα και κανένα πρόβλημα, το ζήτημα λύθηκε», κατέληξε η Μέρι Χόλενμπακ, η οποία μάλλον θα πρέπει να βρει μια καλύτερη πόρτα ασφαλείας για την είσοδο του σπιτιού της.

Διαβάστε επίσης:

NASA: Σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη μια… σανίδα του σερφ (Video)

Ο Μοχάμεντ Άλι «εναντίον» του αρχαιότερου βιβλίου στον κόσμο στο «ρινγκ» των δημοπρασιών (Photos – Video)

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι οι Ρώσοι «ήξεραν που θα επιτεθούμε» για την αντεπίθεση του περασμένου καλοκαιριού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05