search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:46
MENU CLOSE

Open: Μουσικό ριάλιτι σόου οσονούπω για την ανάδειξη του νέου Έλληνα σταρ της ραπ

10.04.2024 13:29
mikrofono-new

Το νέο σταρ της ελληνικής ραπ μουσικής σκηνής σκοπεύει να αναδείξει το Open με το μουσικό ριάλιτι σόου «Rapstar» το οποίο μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης για την επόμενη σεζόν.

Η τριμελής επιτροπή οριστικοποιήθηκε και την αποτελούν μαζί με τον Light οι FY και Tranos.

Αυτές τις ημέρες γίνεται επεξεργασία του υλικού από τα γυρίσματα του ενημερωτικού τρέιλερ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, ώστε άμεσα το κανάλι να είναι σε θέσει να απευθύνει μέσα από την συχνότητά του πρόσκληση ενδιαφέροντος για δηλώσεις συμμετοχής στο «Rapstar».

Η λογική του προγράμματος στην διαδικασίας επιλογής των επικρατέστερων, στην πρώτη φάση του, προσομοιάζει με εκείνη του X-Factor. Θα έχει δηλαδή bootcamp στο οποίο κάθε κριτής ξεχωριστά θα επιλέγει μεταξύ των υποψηφίων εκείνους που θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα αποτελέσουν την ομάδα του.

Το «Rapstar» θα ενταθεί στο μενού του Open με συχνότητα μετάδοσης μιας φοράς την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης:

Friends: Σε δημοπρασία σενάριο της σειράς υπογεγραμμένο από τους πρωταγωνιστές – Μέρος των εσόδων στο Ίδρυμα Μάθιου Πέρι (photos/video)

Alpha: Η «εαρινή σύναξη» σημαντικών ηθοποιών στη σειρά «Να με λες μαμά»

Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της EBU για την επίθεση στην τραγουδίστρια του Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:43