search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:23
MENU CLOSE

Alpha: Η «εαρινή σύναξη» σημαντικών ηθοποιών στη σειρά «Να με λες μαμά»

10.04.2024 10:56
alpha-logo-end-titles-b

Με αναπτυξιακούς ρυθμούς σκηνών πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς «Να με λες μαμά» του Alpha, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Ο «μαέστρος» σε μια σειρά από… κωμικές σειρές που «έγραψαν» ιστορία («Ντόλτσε βίτα»- ένας από τους τρεις σκηνοθέτες της-, «Εγκλήματα», «Δύο ξένοι»- τηλεσκηνοθεσία-, «Είσαι το ταίρι μου», «Στο παρα πέντε», «Οι Σαββατογεννηένες», «Οι γοργόνες», «Εθνική Ελλάδος», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Φόνοι στο καμπαναριό»), μπροστά από τις κάμερες έχει τις Μαρία Κίτσου, Ελένη Κοκκίδου και Φιλαρέτη Κομνηνού, Ιβάν Σβιτάιλο.

Η σειρά μικρής φόρμας (ολοκληρώνεται σε μόλις οκτώ επεισόδια ) βάζει στην κεντρική θέση του τηλεοπτικού κάδρου την παιδική κακοποίηση, σύμφωνα και με τις επιταγές της Νοτιοκορεάτικης σειράς μυθοπλασίας του 2018 η οποία με τη σειρά της μετέφερε την πρωτότυπη ιαπωνική σειρά «母(haha)» (αλλιώς «Mother») που πρόβαλε το τηλεοπτικό δίκτυο NipponTV τo 2010.

Στο επίκεντρο της, η ιστορία θέτει μια αναπληρώτρια δασκάλα του δημοτικού η οποία   αντιλαμβάνεται πως μία μαθήτρια της είναι θύμα κακοποίησης από την οικογένεια της (στην ιαπωνική εκδοχή από τη μητέρα του). Το παίρνει μαζί της για να το προστατεύσει από το κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον.

Στην ελληνική εκδοχή η γυναίκα, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου, δεν έχει άμεση σχέση με τον εκπαιδευτικό χώρο και το δημοτικό σχολείο του κοριτσιού. Ωστόσο στη βάση της δεν διαφοροποιείται, καθώς η ηρωίδα παίρνει το παιδί για να το γλιτώσει-προστατεύσει, θέτοντας στο  κέντρο του  κάδρο διάφορους ζέοντες προβληματισμούς με τα ζητήματα που αναπτύσσει.

Το σενάριο μεταπλάθει στα καθ’ ημάς ο- με ευαίσθητες αντένες- Νίκος ΜήτσαςΤο Σόι σου», «Ζακέτα να πάρεις», «Ψέματα»), τα επεισόδια, με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, θα είναι εβδομαδιαία και αναμένεται να πάρουν θέση στο πρόγραμμα του σταθμού της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της EBU για την επίθεση στην τραγουδίστρια του Ισραήλ

Νίκος Ανδρουλάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha την Τετάρτη

«Μάχη» για την τηλεθέαση φαινομενικά χωρίς αντίπαλο για τη «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06