search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:18
MENU CLOSE

ΕΡΤ1: Την Κυριακή (14/4)  το τελευταίο «Μουσικό Κουτί» με καλεσμένους… έκπληξη

12.04.2024 10:06
mousiko_kouti_new

Η λαϊκή ρήση «Τα ωραία δεν διαρκούν πολύ σε αυτή τη ζωή», θα επιβεβαιωθεί το βράδυ της Κυριακής (14/4).

Έπειτα από 116 επεισόδια, περισσότερους από 400 καλεσμένους και πάνω από 3.000 τραγούδια, η εκπομπή- σταυροδρόμι ερμηνευτών, δημιουργών, γενικότερα ανθρώπων της μουσικής που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να μοιραστούν βιώματα, ιστορίες, μουσικές, η περίφημη «Μουσικό Κουτί» (20.30, ΕΡΤ1) θα μεταδοθεί για τελευταία φορά, έχοντας διασχίσει τέσσερα χρόνια.

Στο καταληκτικό επεισόδιο συντελείται ανατροπή. Νίκος Πορτοκάλογου και Ρένα Μόρφη αντί για παρουσιαστές θα είναι… καλεσμένοι. Θα τους υποδεχθούν στο στούντιο ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου.

Υπόκλιση επίσης (με χειροκρότημα) στους Γιάννη Δίσκο (κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά), Δημήτρη Καζάνη (βιολί, φωνητικά), Λάμπη Κουντουρόγιαννη (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα), Θανάση Τσακιράκη (ντραμς, φωνητικά), Βύρωνα Τσουράπη (φωνή, μπάσο), Στέλιο Φράγκους (φωνή, πλήκτρα).

Διαβάστε επίσης:

«Kinds of Kindness»: Νέο teaser για την πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (video)

Το επίσημο πρόγραμμα του 77ου Φεστιβάλ Καννών – Ο Λάνθιμος διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα

Φεστιβάλ Καννών 2024: Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα επιστρέφει, μετά από 45 χρόνια, στο διαγωνιστικό τμήμα με το «Megalopolis» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04