search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:50
MENU CLOSE

Scorpios Bar: Απέλυσαν την κοπέλα που έγινε viral στο Tiktok

12.04.2024 19:27
scorpios-new

Απολύθηκε η Μαρίνα Μπομπέτσι που έγινε viral στο ελληνικό TikTok με την ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα, παμ» διαφημίζοντας το μπαρ που δούλευε.

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Μαρία Ιορδάνοβα έφτασε στο σημείο να την απολύσει, ενώ η Μπομπέτσι μίλησε για την απόλυσή της στη Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα «On Time».

Η πρώην πλέον υπάλληλος του «Scorpios Music Bar» είπε ότι η άλλοτε φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, δεν ήθελε να δουλέψουν άλλο πια μαζί, εν μέρει λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που είχε, μετά τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόνισε δε, ότι «έβγαλε ζήλια» απέναντί της.

Αρχικά, η Μαρίνα Μπομπέτσι μίλησε στην εφημερίδα για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία τους, λέγοντας: «Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα».

Στην πορεία, περιέγραψε τη σκέψη πίσω από το viral βίντεο. Η Μαρίνα Μπομπέτσι ανέφερε: «Το Scorpios είναι για σένα άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σκεφτόμασταν όλη η ομάδα πώς να το μάθει ο κόσμος, πέρα από τους φίλους και γνωστούς μας. Προσπαθήσαμε μέσω Facebook και Instagram, όταν ένας φίλος μας πρότεινε να κάνουμε λογαριασμό στο TikTok και να το διαφημίσουμε εκεί. Όντως, η Μαρία (σ.σ.: ιδιοκτήτρια του Scorpios) έκανε λογαριασμό και ξεκινήσαμε με βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού, τα ποτά… Είχε κάνει το πρώτο βίντεο η Αντωνία (γνωστή στο TikTok ως η “Ρωσίδα, δύναμη”) και αργότερα ένα δεύτερο η Πέπα, μια άλλη κοπέλα. Το τρίτο βίντεο ήταν το δικό μου».

Για τη στιγμή που άρχισε να την αναγνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, λόγω του TikTok ανέφερε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο, που έφτασε τουλάχιστον τα δέκα εκατ. προβολές, τι έγινε; Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social media. Eνας γείτονας μου λέει “έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού” και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό».

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον Θερμαϊκό – Βούτηξε στο νερό μπροστά στα μάτια των περαστικών

Γλυφάδα: Χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μόλις έφτασε η αστυνομία

Καιρός: Μίνι καλοκαιράκι με 30άρια το Σαββατοκύριακο και αφρικανική σκόνη – Τι θα γίνει από Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:50