search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Γλυφάδα: Χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μόλις έφτασε η αστυνομία

12.04.2024 18:08
glyfada-aytoktonia-1

Τέλος στη ζωή του έβαλε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 29χρονος άνδρας στην Γλυφάδα, στην οδό Ικαρίας, μετά από καταδίωξη της Αστυνομίας που επιχειρούσε να τον συλλάβει, λίγο αφότου είχε χτυπήσει την 23χρονη σύζυγό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην οδό Ικαρίας στη Γλυφάδα. Από το σημείο περνούσε τυχαία περιπολία της ΟΠΚΕ που αντιλήφθηκε το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Άκουσαν την φασαρία και πλησίασαν, με τους περίοικους να τους ενημερώνουν ότι ένας άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Ο 29χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ανέβηκε στο διαμέρισμα του στο 4ο όροφο πολυκατοικίας και κλειδώθηκε, ενώ η 23χρονη μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο. Μετά από εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον 29χρονο νεκρό, με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 29χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες ενώ ήταν υποχρεωμένος, λόγω υποθέσεων με ναρκωτικά, να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης:

Το ΣτΕ ακύρωσε τον διορισμό γενικών διευθυντών του ΕΦΚΑ από τον ιδιωτικό τομέα

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς έκαψαν εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ έξω από τη ΔΟΥ – «Η κυβέρνηση μας εμπαίζει»

Άμφισσα: Σε έξωση οδηγείται το Εσπερινό Γυμνάσιο μετά από απόφαση διευθύντριας του σχολείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42