search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:24
MENU CLOSE

Άμφισσα: Σε έξωση οδηγείται το Εσπερινό Γυμνάσιο μετά από απόφαση διευθύντριας του σχολείου

12.04.2024 16:17
amfissa-new

Σε έξωση οδηγείται το Εσπερινό Γυμνάσιο Άμφισσας από το κτηριακό συγκρότημα όπου συστεγάζεται με το ημερήσιο Γυμνάσιο μετά από τη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που φέρνει στο φως το topontiki.gr σε κτηριακό συγκρότημα που υπερεπαρκεί για ένα σχολείο και την ώρα που ο αριθμός μαθητών μειώνεται συνεχώς η διευθύντρια του σχολείου, μεθοδεύει εδώ και μήνες την έξωση του Εσπερινού Γυμνασίου.

Στην καταγγελία αναφέρεται επίσης ότι το «σχολείο που οφείλει να υπηρετεί τους μαθητές ενήλικους του μόχθου που πασχίζουν μετά την εργασία να αποκτήσουν και αυτοί το μορφωτικό αγαθό, επιχειρείται ο περιορισμός, η υποβάθμιση και η δυσχέρανση της λειτουργίας του ιδιαίτερου αυτού σχολείου.

Την ίδια ώρα, «και η εποπτεύουσα Δημοτική Αρχή που γνωρίζει ότι το μισό προαύλιο δεν επιστρώθηκε λόγω ελλείψεως κονδυλίων, τα περισσότερα παράθυρα του κτηρίου είναι φθαρμένα και διαλυμένα και υπάρχουν θέματα στατικότητας του κτηρίου δεν φαίνεται να υπολογίζει σε δαπάνες για αποξήλωση και ανακατασκευή γραφείων και αιθουσών ούτε την ταλαιπωρία μαθητών, προκειμένου να ικανοποιήσει τέτοιες ιδιωτικές επιθυμίες. Άλλη μια περίπτωση λειτουργίας του κράτους δικαίου και στον πολύπαθο χώρο της εκπαίδευσης», καταλήγει η καταγγελία.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Έγγραφες εξηγήσεις από έξι αστυνομικούς για το βράδυ της δολοφονίας

ΟΑΣΑ: Η κυβέρνηση διαφημίζει ηλεκτρικά λεωφορεία και στην Ανατολική Αττική μετακινούνται με σαράβαλα – Καταγγελία κατοίκων

Πρωτοδικείο Μεσολογγίου: Έντονες αντιδράσεις για την υποβάθμισή του – Σε μαζικό συλλαλητήριο προχώρησαν οι κάτοικοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:22