search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:35
MENU CLOSE

Φωτιά σε ΕΠΑΛ στην Άμφισσα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους μαθητές να ζητούν βοήθεια πανικόβλητοι

02.04.2024 18:06
fotia amfissa video – new

Πανικός επικράτησε στο ΕΠΑΛ της Άμφισσας όπου εκδηλώθηκε φωτιά, όπως μαρτυρά και βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο εμφανίζονται μαθητές να βγαίνουν από το κτίριο, ωστόσο το πιο τρομακτικό, που δείχνει και το πόσο επικίνδυνη ήταν η φωτιά, είναι πως έχουν καταγραφεί μαθητές, πιθανόν στη διπλανή αίθουσα, να έχουν βγει στα παράθυρα, ζητώντας βοήθεια και προσπαθώντας να ανασάνουν.

Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από ένα άρμα που χρησιμοποίησαν οι μαθητές για το Καρναβάλι, με την Πυροσβεστική να διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες εκδήλωσής της.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω αναπνευστικών προβλημάτων 9 μαθητές και μία καθηγήτρια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο οι 8 πήραν εξιτήριο, ενώ η καθηγήτρια και ένας μαθητής παρέμειναν για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Γνώριμος των αρχών ο 39χρονος – Ξυλοδαρμοί και ναρκωτικά στο ποινικό παρελθόν του

Προφυλακιστέος ο υπαίτιος για τη φωτιά στον Υμηττό – «Οι ενέργειες εμπρησμών δεν θα γίνουν ανεκτές» λέει ο Κικίλιας

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», λέει η μητέρα του δράστη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31