search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Γνώριμος των αρχών ο 39χρονος, ξυλοδαρμοί και ναρκωτικά στο ποινικό παρελθόν του – «Νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές»

02.04.2024 17:51
drastis agioi anargyroi – new

Το βίαιο προφίλ του 39χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το ΑΤ της περιοχής, έρχεται στην επιφάνεια μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης του φονικού κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες της συντρόφου του, τότε,  για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ σε βάρος του είχαν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα. Το 2020 το 28χρονο θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ στην συνέχεια απέσυρε την μήνυση.

Παράλληλα είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά καθώς και για σωματικές βλάβες, ξυλοδαρμό και απείθεια.

Το 2019 κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε εντοπισθεί και είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.

Λύτρας: «Ο 39χρονος νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές» 

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, στον οποίο απευθύνθηκε η οικογένεια του 39χρονου για να αναλάβει την υπεράσπισή του τόνισε ότι ο δράστης τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ανέφερε:

«Ναρκωτικά έκανε πριν πολλά χρόνια και με την κοπέλα αυτή ζούσαν μαζί μέχρι και τις 9 Μαρτίου, αυτή είναι η ενημέρωση που έχω από την οικογένειά του. Ζήτησα από την οικογένεια να βρουν τους φακέλους του ανθρώπου αυτού από τα ψυχιατρικά ιδρύματα, να δούμε εάν πράγματι υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή όχι», είπε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέος ο υπαίτιος για τη φωτιά στον Υμηττό – «Οι ενέργειες εμπρησμών δεν θα γίνουν ανεκτές» λέει ο Κικίλιας

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», λέει η μητέρα του δράστη

Σεισμός στη Σύμη 4,2 Ρίχτερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:10