search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Στις ΗΠΑ ο Νίκος Δένδιας – Σειρά συναντήσεων με ομογενείς

12.04.2024 07:51
dendias new

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει επαφές με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την ελληνική ομογένεια με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την  εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Συγκεκριμένα σήμερα (12/4) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί στη Βοστόνη:

  • το Massachusetts Institute of Technology (MIT), όπου θα συναντηθεί με ειδικούς σε θέματα Τεχνολογίας και Ναυπηγικής, ενόψει της εφαρμογής της «Ατζέντας 2030» στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις,
  • το Harvard Kennedy School, όπου θα μιλήσει  για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και τον ρόλο της Ελλάδας, και
  • τη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της σχολής, ακαδημαϊκούς και την επικεφαλής της Έδρας Κωνσταντίνου Καραμανλή, Φωτεινή Παζαρτζή.

Περαιτέρω  στις 20:15 μ.μ. (τοπική ώρα), θα παρακαθίσει σε δείπνο με τον μητροπολίτη Βοστόνης Μεθόδιο και εκπροσώπους της ελληνικής Ομογένειας.

Αύριο, Σάββατο 13 Απριλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει  στην εορταστική εκδήλωση των ομογενών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στις 19:00 μ.μ. (τοπική ώρα).

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 10.30 π.μ. (τοπική ώρα) θα παρακολουθήσει την πανηγυρική δοξολογία στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδος, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. κ. Ελπιδοφόρου. Στις 13:30 μ.μ. (τοπική ώρα) ο Νίκος Δένδιας θα παραστεί στη μεγάλη παρέλαση για την Ελληνική Παλιγγενεσία του 1821 που θα πραγματοποιηθεί στην 5η Λεωφόρο, ως προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, με την ιδιότητα του επίτιμου τελετάρχη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουτσούμπας παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο …«διάλογος» Τσίπρα- Κασσελάκη για το Tiktok, την Κεντροαριστερά και τον Μητσοτάκη που έχει αντίπαλο τον «Κανένα»

Οι δημοσκοπήσεις υποχρεώνουν τον πρωθυπουργό να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:28