search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:52
MENU CLOSE

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: 12 άτομα στο νοσοκομείο – Σοβαρά τραυματισμένο ένα 7χρονο κορίτσι

14.04.2024 10:03
israil111

Νύχτα γεμάτη ένταση και αγωνία έζησαν οι Ισραηλινοί κάτοικοι, μετά την υλοποίηση της επίθεσης του Ιράν με drones και πυραύλους.

Σύμφωνα με ενημέρωση εκπροσώπου του πανεπιστημιακού νοσκομείου Soroka, στην πόλη Μπερ Σεβά, 12 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε αυτό, μετά τα πυραυλικά πλήγματα του Ιράν στο νότιο Ισραήλ.

Ο λόγος για ένα επτάχρονο κορίτσι από την περιοχή Αράντ που τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσματα πυραύλου, το οποίο μεταφέρθηκε σε χειρουργείο και τώρα νοσηλεύεται στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας.

Άλλα οκτώ άτομα νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση, λόγω τραυματισμών από θραύσματα, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία λόγω κρίσης άγχους.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Πανηγυρίζει γιατί «έσπασε» το «θόλο» του Iron Dome, ετοιμάζεται για απάντηση του Ισραήλ – Διαδηλώσεις, αλλά και ουρές στα βενζινάδικα

Ανάλυση Sky News: Γιατί η Τεχεράνη επέλεξε να χτυπήσει με drones και η απάντηση του Ισραήλ – Ομοιότητες με Ουκρανία

Νετανιάχου: «Αναχαιτίσαμε, μπλοκάραμε, θα κερδίσουμε» – Η πρώτη δήλωσή τού μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:51