search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Μπελέρης: Δένδιας – Συρίγος πίσω από την υποψηφιότητά του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας

15.04.2024 22:11
dendias-syrigos-1

Παρά τις διαρκείς εναλλαγές, τις διαψεύσεις και τις διαρροές περί μη συμπερίληψης του Φρέντι Μπελέρη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση.

Την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή θεωρούταν σχεδόν βέβαιο ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας δε θα ήταν υποψήφιος. Μάλιστα, φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τόνιζαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τις εισηγήσεις των Γιώργου Γεραπετρίτη και Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr στους «σκληρούς» της συμπερίληψης του Φρέντι Μπελέρη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας (διαχειρίστηκε το θέμα κατά την θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών), καθώς και του βουλευτή Άγγελου Συρίγου.

Μάλιστα, ο Άγγελος Συρίγος διατηρεί σχέση φιλίας με τον Φρέντη Μπελέρη και όπως φαίνεται και στο tweet που έκανε χάρηκε πολύ με την εξέλιξη. «Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντης Μπελέρης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ», έγραψε στο twitter.

Ο πρώτος που είχε εισηγηθεί την υποψηφιότητα του Φρ. Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ήταν ο πρώην Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί και στις αλβανικές φυλακές.

Διαβάστε επίσης:

Φρέντι Μπελέρης: Πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τη ΝΔ (Video)

Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της: «Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γυναικών»

Ευρωεκλογές 2024: Το «ευχαριστώ» Μπελέρη σε Μητσοτάκη μέσα από την φυλακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:14