search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της: «Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γυναικών»

15.04.2024 20:21
MELETI-NEW

Σε δηλώσεις προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος όταν πήρε τον λόγο είπε: «Πριν από λίγες ημέρες σε μια συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό μας, εκείνος μου επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του στοιχήματα. Ο πρωθυπουργός θέλει να δει τις γυναίκες σε ισότιμη θέση στην κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίησή μου για ζητήματα με γυναίκες με προσκάλεσε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια επίτευξης στόχους παρέα.

Με τη στήριξη του συζύγου μου και της οικογένειάς μου, αποφασίσαμε πως είναι χρέος μου να προσπαθήσω. Η προσέγγισή μου θα είναι κυρίως ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι πως αν τελικά ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική. Το οφείλω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, στον εαυτό μου που έχει μάθει να διεκδικεί αλλά το χρωστάω και στην εξάχρονη κόρη μου που θέλω να μάθει να διεκδικεί όσα της αξίζουν», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Το «ευχαριστώ» Μπελέρη σε Μητσοτάκη μέσα από την φυλακή

Email Gate: Το ΥΠΕΣ αρνείται να δώσει στους απόδημους αντίγραφα των δεδομένων που τηρεί για αυτούς

Κάλυψη Μαξίμου σε Κυριαζίδη για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:29