search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Γιατί έχει καταγραφεί μόνο η τελευταία μαχαιριά;» – Ενδεχόμενο για παραποιημένα βίντεο αφήνει η Έλενα Τζούλη (video)

17.04.2024 12:43
GUNAIKOKTONIA_AGIOI_ANARGUROI2
Eurokinissi

EeΓια βάσιμες υποψίες της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, ότι τα βίντεο ντοκουμέντο από την γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων είναι παραποιημένα, έκανε λόγο η δικηγόρος Έλενα Τζούλη.

«Η κάμερα καταγράφει την τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά και όχι οι προηγούμενες τέσσερις», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος.

Παράλληλα, διατύπωσε τις αμφιβολίες της για τον τρόπο λειτουργίας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας.

«Το κορίτσι δεν έκανε ούτε βήμα, γιατί δεν καταγράφηκαν οι προηγούμενες μαχαιριές», αναρωτήθηκε η συνήγορος της οικογένειας.

«Αν ήταν όλες οι μαχαιριές θα είχε καταφανεί η ολιγωρία του φρουρού και των αστυνομικών που έδιωξαν την Κυριακή», συμπλήρωσε η συνήγορος της οικογένειας.

«Το κορίτσι βγάζοντας αίμα από το στόμα, ξεψυχούσε μπροστά στον φρουρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Τζούλη.

«Ζήτησα εγγράφως από την τακτική ανακρίτρια να διερευνηθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε μέχρι να φτάσει το υλικό στις Αρχές, η οποία έχει σοβαρότατους προβληματισμούς και ζητήσαμε να διαταχθεί άμεση κατάσχεση του υλικού όλων των καμερών του Αστυνομικού τμήματος κι όχι επιλεκτικά συγκεκριμένα λεπτά από συγκεκριμένες κάμερες», κατέληξε.

Τέλος, ενημέρωσε ότι ζητήθηκε υλικό από τις κάμερες όλων των καταστημάτων της γειτονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ προέβη σε ανακοίνωση θέλοντας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία.

«Προέρχεται από κάμερα με “ανίχνευση κίνησης”, δηλαδή από κάμερα που δεν καταγράφει συνεχώς, καταγράφει μόνο όταν υπάρχει κίνηση στο οπτικό της πεδίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Απαισιόδοξοι, οικονομικά πιεσμένοι και φτωχότεροι την τελευταία 5ετία οι Έλληνες, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο   

«Αλέρτ» από Μαρουσάκη: Έρχεται κακοκαιρία με λασποβροχές, πέφτει η θερμοκρασία

Απεργία: Κλειστό το κέντρο από τις διαδηλώσεις των συνδικάτων, χωρίς ΜΜΜ η Αθήνα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55