search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκινεί η μητέρα της Κυριακής Γρίβα – «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου – Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση» (video)

17.04.2024 10:52
agioi anargyroi- gynaikoktonia- new

Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της Κυριακής Γρίβα, της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η μητέρα της κοπέλας ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι για τον θάνατο της Κυριακής ενώ παράλληλα ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Κυριακής δήλωσε στον ΑΝΤ1:

«Θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου. Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ ούτε και η ψυχή της κόρης μου. Το “νινάκι” μου περιμένει δικαίωση…».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς εκθέτει Τερεζάκη για τη «μονταζιέρα» και ζητά απαντήσεις

Λασίθι: Χτύπησε τον πρώην της φίλης του κι εκείνος τον πυροβόλησε!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της Καρολάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:25