search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς εκθέτει Τερεζάκη για τη «μονταζιέρα» και ζητά απαντήσεις

17.04.2024 10:24
nikos_plakias_tempi_new

Σφοδρή επίθεση στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, εξαπολύει για το ζήτημα του μονταρισμένου ηχητικού που δημοσιοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανηψιά του στο αδιανόητο σιδηροδρομικό δυστύχημα πριν από ένα χρόνο.

Σε ανάρτησή του στο X/Twitter, ο Ν. Πλακιάς θέτει ερωτήματα στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ για το χρόνο παράδοσης του ηχητικού υλικού στις αρχές, αλλά και για το ζήτημα του ποιος είχε πρόσβαση σε αυτό.

Συγκεκριμένα, γράφει:

Σήμερα θα μιλήσουμε για την μονταζιέρα και αύριο για το ξυλόλιο. Και κάπου εκεί θα κλείσει ο κύκλος ενημερώσεως σας για το τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο κατά τους πρώτους 10 μήνες.

Λοιπόν ο Τερεζάκης δήλωσε ότι έφτασε στην Λάρισα κατά τις πρωινές ώρες της 01/03/22 και μαζί με κάποιον διαβαθμισμένο υπάλληλο μπήκαν στο safe room και πήρε το στικάκι usb και τα ηχητικά με τις συνομιλίες των μηχανοδηγών. Μάλιστα πρόσφατα θυμήθηκε να μας πει ότι τα έστειλε και σε άλλα στελέχη στα υψηλά κλιμάκια του ΟΣΕ.

Η τροχαία Λάρισας με ανακοίνωση της μας ενημέρωσε ότι τα έλαβε στις 03/03/23. Δηλαδή ο Τερεζάκης τα είχε για 48 ώρες στο τσεπάκι του; Και μπορούσε να κάνει με αυτά ότι ήθελε ας πούμε; Ο Κύριος Φλωριδης μας έχει μπερδέψει με τα μεν δεν και αλλά. Και δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά αυτόν. Λοιπόν ο Τερεζάκης θα απαντήσει στον ΠΑΤΕΡΑ τριών παιδιών τι τελικά τα έκανε; βόλτα στον κάμπο; Από αυτό και μόνο μπορείτε να καταλάβετε αν έγινε μονταζιέρα η όχι. Όχι μόνο έγινε αλλά είχε και άπλετο χρόνο να την κάνει όπως ήθελε.

Και κοίτα Κύριε Τερεζάκη μη έχετε τίποτα στο πίσω μέρος του μυαλουδάκι σας αυτό που σκέφτομαι και εγώ γιατί σε παρακολουθώ 14 μήνες. Μην τολμήσετε να πάτε να τα φορτώσετε όλα στον νεκρό διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ κύριο ΧΡΥΣΑΓΗ θα γίνει χαμός . Εσυ και οι άλλοι τρεις της φωτογραφίας κάτω δεν θα γλιτώσετε με τίποτα . Και αν σας κρίνει αθώους η δικαιοσύνη στις δίκες που έρχονται, εγώ προσωπικά σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας κρίνω ποτέ αθώους. Θα σας κάνω μηνύσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Θα κάνετε μια τετράδα μέσα στην φυλακή που θα περάσετε ζωή και κότα. Στην φωτό είναι εκτός του ΤΕΡΕΖΑΚΗ Η ΤΣΙΑΠΑΡΙΚΟΥ της ΡΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ΟΣΕ Και εκείνο το καλόπαιδο που νομίζει ότι τον ξεχάσαμε ο ΒΙΝΗΣ της ΕΡΓΟΣΕ.

Διαβάστε επίσης

Ποιους θεσμούς εμπιστεύονται περισσότερο οι Ελληνες 

Θεσσαλονίκη: Κράτησε… όμηρο τη σύντροφό του, όταν τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία! – «Βοήθεια, με σκοτώνει, μου έσπασε τα πλευρά»

Ηλιούπολη: Ταυτοποιήθηκε αποτύπωμα του 36χρονου γιου στην καραμπίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34