search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:31
MENU CLOSE

Μπαντόσα: Εγκατέλειψε αγώνα και έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της αντιπάλου της (Video)

18.04.2024 18:06
badosa-new

Η Πάουλα Μπαντόσα για άλλη μία φορά εγκατέλειψε αγώνα λόγω ενός προβλήματος στη μέση που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά έπαιζε με την Αρίνα Σαμπαλένκα, στο τουρνουά της Στουτγάρδης και διέκοψε το ματς ενώ παιζόταν ακόμη η πρόκριση. Ηταν 1-1 σετ και 3-3 στο τρίτο και καθοριστικό, όταν η Ισπανίδα τενίστρια είπε στην Σαμπαλένκα πως σταματά.

Η Λευκορωσίδα έσπευσε να την αγκαλιάσει κι αφού αντάλλαξαν δύο κουβέντες, η Μπαντόσα έπεσε στην αγκαλιά της και ξέσπασε σε κλάματα.

H σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά έχει τον τελευταίο χρόνο συνέχεια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία την έχουν φέρει πολύ χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη. 

Η Ισπανίδα και η Λευκορωσίδα είναι πολύ καλές φίλες και κάνουν παρέα και εκτός κορτ. Μάλιστα όταν αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφος της Σαμπαλένκα η Μπαντόσα ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της στο Μαϊάμι. 

Διαβάστε επίσης:

Εργκίν Αταμάν: Πένθος για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, πέθανε ο πατέρας του

Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν για τον θάνατο του πατέρα του

Conference League: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42