search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:53
MENU CLOSE

Μπέσσυ Μάλφα: «Δεν είμαι γυναίκα κανενός – Κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του» (Video)

18.04.2024 14:52
malfa-new

Τον λόγο για τον οποίο δεν συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά φέτος αποκάλυψε η Μπέσσυ Μάλφα, ενώ αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια που δέχεται κατά καιρούς και η ίδια θεωρεί αγενή.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι εκνευρίζεται όταν την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα», επισημαίνοντας ότι «κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του».

«Στον δρόμο μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο αδύνατη και νέα. Το πιο αγενές σχόλιο ήταν “βγάλτε τα γυαλιά σας να σας δω”, του είπα ότι “θα τα βγάλω αλλά αυτό δεν το λένε αυτό σε μια κυρία”. Ήρθε μία τεράστια ανθοδέσμη στο καμαρίνι και μου ζήτησαν συγγνώμη για την αγένειά τους. Με εκνευρίζει κυρίως όταν με λένε γυναίκα οποιουδήποτε,  όχι μόνο του Φατσέα. Δεν είμαι γυναίκα κανενός, ούτε είναι άντρας μου κανένας! Κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείσα γιατί δεν την είδαμε τηλεοπτικά τη σεζόν που πέρασε, η ίδια απάντησε ότι δεν δέχτηκε κάποια πρόταση.

«Μετά το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση για την καινούργια σεζόν. Είχα πρόταση για την επιστροφή του Τι ψυχή θα παραδώσεις, θα γίνει τελικά ταινία. Αγαπιόμαστε πολύ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, είναι λατρεμένος. Στο θέατρο μπορούν να συναντηθούν όλες οι τέχνες που λατρεύω» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραμίχος: «Σέβομαι την πίστη, δεν εκτιμώ τη θρησκεία – Προσκυνώ όλους τους θεούς» (Video)

Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο που έχασε

Ο Hetfield έκανε τατουάζ με την… τέφρα του Lemmy – «Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν οι Metallica» (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42