ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:26
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Αναβάλλεται η προσπάθεια για αποσωλήνωση - «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν» (Video)

19.04.2024 14:35

Διασωληνωμένος στην Εντατική του «Γεώργιος Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες.

«Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του. Η γενικότερη κλινική του εικόνα, τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση του και η παροχή μειωμένης δόσης φαρμάκων. Οπότε, η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον όχι στην αρχή της. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να οδηγήσει τελικά στην αποσωλήνωση του» αναφέρθηκε, χαρακτηριστικά, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν σε πρόβα για το J2US.

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», στη ΜΕΘ του οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται αν είναι ανθρώπινα

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία – Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι (photos)

Σύλληψη αστυνομικού για παρενόχληση και παρακολούθηση της πρώην συζύγου του

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:20
Exit mobile version