search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Γιάννης Βούρος: «Τα γράμματα από θαυμάστριες ερχόντουσαν σπίτι σε μεγάλες σακούλες» (Video)

20.04.2024 13:44
vouros (1)

Ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος σε συνέντευξη του στο «I Love Σου Κου» μίλησε για την ανατροφή του γιού του, τον γάμο του, την επιτυχία του με τις γυναίκες καθώς και για παραστάσεις που μετανιώνει.

«Το πιο δύσκολο πράγματα που κλήθηκα να διαχειριστώ στη ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου, Στέφανου. Με όλα αυτά που κάνει, θα γίνει πιο γνωστός από μένα. Πλέον περπατάμε στο δρόμο και μιλάνε στον Στέφανο. Εκεί, έπρεπε να διαχειριστείς κάτι αντίστοιχο. Ξαφνικά σου προκύπτει ένα παιδί που ξεφεύγεις από τα αυτονόητα και τα στεγανά. Όταν γεννιέται ένα διαφορετικό παιδί, πρέπει  να διαφοροποιήσεις και τον τρόπο που πρέπει να μεγαλώσει. Αυτή ήταν μια περίοδος διδαχής για εμάς, ο Στέφανος είναι δάσκαλος για εμάς. Όταν κατάλαβα ότι στο δημοτικό ο Στέφανος γίνεται αρχηγός στις παρέες, ησύχασα», είπε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Βούρος είπε στη συνέχεια: «Έχω μετανιώσει για θεατρικές παραγωγές που έκανα και έχασα χρήματα. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι έδωσα σώμα και ψυχή στις παραγωγές και δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος. Τα γράμματα από θαυμάστριες ερχόντουσαν σπίτι σε μεγάλες σακούλες. Όταν παντρεύτηκα με την Άννα στο Παγκράτι, είχαν μαζευτεί στην εκκλησία όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Με βγάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν δέχομαι αυτήν την ταμπέλα για τον Δημήτρη Παπανώτα, τον αδικεί»

Μαγγίρα κατά Παπανώτα: «Τι πάει να πει μια 50αρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, ό,τι θέλω θα κάνω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:52