search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:20
MENU CLOSE

Μαρία Μπακοδήμου για δηλώσεις Παπανώτα: «Το αμοντάριστο βίντεο ήταν χειρότερο» (Video)

20.04.2024 15:20
papanotas2 (1)

Η Μαρία Μπακοδήμου τοποθετήθηκε στην εκπομπή της με βάση τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα οι οποίες τον έθεσαν εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συζήτηση με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Γεια σου», η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης, στο αμοντάριστο υλικό που προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είχε υποστηρίξει σε τηλεοπττική εκπομπή ότι στην Ελλάδα η γυναίκα δεν έχει κανένα πρόβλημα, «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημα της».

Αφού ο ίδιος έκανε λόγω για μοντάζ που παρερμηνεύει το νόημα των δηλώσεών του, η εκπομπή «Fay’s Time» έπαιξε ολόκληρο το απόσπασμα.

Σχολιάζοντάς το με την ομάδα της, η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Επειδή κατηγόρησε την πρωινή εκπομπή ότι ήταν μονταρισμένο, η Φαίη έπαιξε αμέσως μετά όλο το αμοντάριστο υλικό και στην ουσία ήταν λίγο χειρότερο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το κάθε κόμμα θέλει συγκεκριμένα προφίλ ανθρώπων για να κατεβάσει στα ψηφοδέλτια. Προτείνεις πρόσωπα που θεωρείς ότι αντιπροσωπεύουν το κόμμα σου, την εικόνα σου, τις αξίες σου και τις αρχές σου».

Διαβάστε επίσης:

Σάττι: «Έχω πουλήσει χωράφι για να γυρίσω βίντεο κλιπ» (Video)

Γιάννης Βούρος: «Τα γράμματα από θαυμάστριες ερχόντουσαν σπίτι σε μεγάλες σακούλες» (Video)

Μαίρη Συνατσάκη: «Με βγάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31