search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:14
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Επίσκεψη Κουτσούμπα σε Καναδά και ΗΠΑ

22.04.2024 09:54
koutsoumpas_new

Τον Καναδά και τις ΗΠΑ θα επισκεφτεί από σήμερα έως τις 27 Απριλίου, μαζί με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα συμμετέχουν επίσης ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Σήμερα, στο Μόντρεαλ, θα συναντηθεί με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, με το ΔΣ του Εργατικού Συλλόγου Ελλήνων του Κεμπέκ και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Μόντρεαλ, ενώ την Τρίτη (23/4), στο Τορόντο, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΚΚ Καναδά με επικεφαλής την γγ του ΚΚ Καναδά Liz Rowley.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Καναδά:

Τετάρτη 24 Απριλίου
Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο, με το ΔΣ της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο και στις 19.30 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ, στο Τορόντο.

Το πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη:

Παρασκευή 26 Απριλίου
Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon».

Σάββατο 27 Απριλίου
Θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων Ομογενών, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης στα «Νέα»: Οι ευρωεκλογές είναι ευκαιρία για τέλος στον κατήφορο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ελεωνόρα Μελέτη: «Στα social media με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο με αφορμή την υποψηφιότητά μου»

Προβληματισμός στην κυβέρνηση: Τα μηνύματά της δεν «περνάν» στους πολίτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:10