search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:35
MENU CLOSE

«Νίκη»: Ευθεία πρόκληση Παπαδόπουλου μετά το χαστούκι στη Δεληκάρη

22.04.2024 14:43
papadopoulos_niki_2204_1460-820_new

«Χτύπησε» πάλι ο Νίκος Παπαδόπουλος της «Νίκης», γνωστός για τις δηλώσεις περί καλικάντζαρων που βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως και επιτίθενται στον λαό του θεού. 

Αν και το κόμμα του καταδίκασε το χαστούκι που έριξε μέσα στην εκκλησία, υποψήφια βουλευτής του στην Καβάλα στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη, ο ίδιος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Η ευθεία πρόκληση του Νίκου Παπαδόπουλου προκάλεσε αντιδράσεις. «Ντροπή» αναφώνησαν πολλοί βουλευτές με εκείνον να μην πτοείται. «Μην μου χτυπάτε εμένα το χέρι… Ξυπνήστε, ξυπνήστε, ο λαός ξύπνησε, οι ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και του νόμου του Θεού», είπε. 

Πάντως, στη «Νίκη» φαίνεται να καλύπτουν τον βουλευτή τους, αποδίδοντας στον παρορμητισμό του τα όσα ασύλληπτα είπε. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως αυτό που έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον παρορμητισμό που τον διακρίνει, δεν ήταν άλλο από το να μεταφέρει στη Βουλή το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ρίξει κατά καιρούς διάφορες ρουκέτες. Εκτός από τους δαίμονες και τους καλικάντζαρους που βγαίνουν τα Χριστούγεννα, είχε πει ακόμη, πως ο θάνατος του 29χρονου αθλητή Σιν Μπάρμερς συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ είχε ισχυριστεί το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο γυρίζει τη χώρα στα χρόνια του Καλιγούλα και του Νέρωνα!

Διαβάστε επίσης:

Νίσυρος: Η Μενδώνη πάει στα δικαστήρια τη «Δημοκρατία» – Η εφημερίδα υποστήριξε ότι ο αρχαιοφύλακας είχε καταγγελθεί από το 2021

Η κυβέρνηση διαψεύδει τα περί ευρωπαϊκών πιέσεων για αποστολή στην Ουκρανία των S-300 – Ενημέρωση της Βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Χριστοφιλοπούλου: «Ο Μπελέρης ενσωματώνει την ακροδεξιά, είναι κακό αυτό;» – Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:34