search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: «Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός» (Video)

22.04.2024 15:52
kasselakis_kriti_main

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στη Σύρο μιλώντας με έναν TikTok -er ξεκαθάρισε πως είναι υποστηρικτής του Παναθηναϊκού.

Παρόλο που αυτό είναι κάτι που έχει δηλώσει και στο παρελθόν, η συνάντησή του με τον TikTok -er στάθηκε η αφορμή να γίνουν εκ νέου αυτά τα ξεκαθαρίσματα.

Πρώτος σταθμός στη νησιωτική περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο ήταν η Κύθνος και μία από τις επόμενες στάσεις του ήταν η Σύρος. Στη Σύρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνάντησε τον γνωστό TikToker και φίλαθλο του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κονδύλα.

@kondylas_m Ο Κασσελάκης είναι Παναθηναϊκός .. 😎💚 #syros #hermoupolis #miaoulissquare #kasselakis #meetup #panathinaikos #information #goodcitizen #kondylas #foryou ♬ original sound – Μιχάλης Κονδύλας

Υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και όχι του Ολυμπιακού είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε μιλώντας στον TikToker κατά τη συνάντησή τους στη Σύρο. «Μα, Παναθηναϊκός είμαι! Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός», είπε με χαμόγελο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτούς θα ψηφίσει ο Άδωνις από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Νίκος Παππάς: Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση στον πληθωρισμό τροφίμων και ο κ. Μητσοτάκης πήγε να θαυμάσει τα έργα του

«Άδεισμα» Μαρινάκη σε Μπακογιάννη για το Κόσοβο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:36