search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση στον πληθωρισμό τροφίμων και ο κ. Μητσοτάκης πήγε να θαυμάσει τα έργα του

22.04.2024 15:22
nikos_pappas_new

Την επίσκεψη και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη λαχαναγορά του Ρέντη σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

«Η Ελλάδα ξανά στη δεύτερη θέση στην Ευρωζώνη στον πληθωρισμό τροφίμων και ο κ. Μητσοτάκης πήγε να θαυμάσει τα έργα του»

Τον Μάρτιο η Ελλάδα βρέθηκε ξανά στη δεύτερη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης στον πληθωρισμό τροφίμων. 

Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να μειώσει τους έμμεσους φόρους, αρνείται να βάλει πλαφόν στα κέρδη των μεσαζόντων, αρνείται να φορολογήσει τα υπερκέρδη στον χώρο της ενέργειας.

Η κοινωνία και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πληρώνουν τις επιλογές του. Και ο ίδιος πήγε να θαυμάσει τα έργα του», καταλήγει ο κ. Παππάς.

Διαβάστε επίσης:

«Νίκη»: Ευθεία πρόκληση Παπαδόπουλου μετά το χαστούκι στη Δεληκάρη

Νίσυρος: Η Μενδώνη πάει στα δικαστήρια τη «Δημοκρατία» – Η εφημερίδα υποστήριξε ότι ο αρχαιοφύλακας είχε καταγγελθεί από το 2021

Η κυβέρνηση διαψεύδει τα περί ευρωπαϊκών πιέσεων για αποστολή στην Ουκρανία των S-300 – Ενημέρωση της Βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05